17 Ιουλίου, 2020

Press Room

Πρόγραμμα ηλεκτρονικής τιμολόγησης

Πανελλήνιες 2020: Ανακοινώθηκαν οι βαθμολογίες στα ειδικά μαθήματα – Πού θα τις δουν οι υποψήφιοι


Διαθέσιμες είναι οι βαθμολογίες των υποψηφίων στις Πανελλήνιες 2020 για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση στα ειδικά μαθήματα.

Οι υποψήφιοι μπορούν να βρουν τη βαθμολογία τους στην ειδική πλατφόρμα του υπουργείου Παιδείας, https://results.it.minedu.gov.gr, πληκτρολογώντας τον οκταψήφιο κωδικό τους και τους τέσσερις αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμό τους, με κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

Πανελλαδικές 2020: Παράταση για τα μηχανογραφικά

Την ίδια στιγμή, το υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε ότι δίνει παράταση στην προθεσμία για την ηλεκτρονική υποβολή του Μηχανογραφικού Δελτίου. Οι υποψήφιοι θα μπορούν να υποβάλουν οριστικά το Μηχανογραφικό τους μέχρι τα μεσάνυχτα της 20ης Ιουλίου, ημέρα Δευτέρα.

Μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, η ειδική εφαρμογή θα κλείσει και θα αρχίσει ο έλεγχος και η επεξεργασία των προτιμήσεων των υποψηφίων.

Για την υποστήριξη της υποβολής του Μηχανογραφικού , όλα τα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ, ανεξάρτητα από την προγραμματισμένη εφημερία, θα λειτουργήσουν επιπλέον τη Δευτέρα 20 Ιουλίου, τελευταία ημέρα υποβολής του Μηχανογραφικού. Αυτή την ημέρα, οι υποψήφιοι θα μπορούν να αποκτήσουν κωδικό ασφαλείας (αν δεν πρόλαβαν ή αν τον έχασαν) ή/και να αναιρέσουν το ήδη οριστικοποιημένο Μηχανογραφικό, για να οριστικοποιήσουν αμέσως εκ νέου ένα άλλο.

φωτιστικά inde.gr