, , ,

14 Απριλίου, 2022

Press Room

Πανδαισία χρωμάτων και αρωμάτων στην 1η Ανθοκομική Έκθεση Βισαλτίας


Άνοιξε τις πύλες της η «1η Ανθοκομική Έκθεση» που διοργανώνει ο Δήμος Βισαλτίας. Μια πανδαισία χρωμάτων και αρωμάτων γέμισε την Πλατεία Δημαρχείου στη Νιγρίτα με την έναρξη της Ανθοκομικής Έκθεσης το απόγευμα της Τετάρτης.

Φυτωριούχοι – Ανθοπαραγωγοί προβάλλοντας τα προϊόντα τους με εντυπωσιακό τρόπο και σε ανταγωνιστικές τιμές προσέλκυσαν από την πρώτη ημέρα το ενδιαφέρον των επισκεπτών.

Ο Δήμαρχος Βισαλτίας, Αθανάσιος Μασλαρινός ευχαρίστησε για την ανταπόκρισή τους, τους Σερραίους ανθοπαραγωγούς και εμπόρους που συμμετέχουν και τόνισε πως στόχος της Δημοτικής αρχής είναι να γίνει θεσμός η Ανθοκομική Έκθεση.

Την κορδέλα των εγκαινίων έκοψε ο Δήμαρχος με τους Αντιδημάρχους, Παιδείας & Πολιτισμού κ. Γιάννη Αδαμούδη και Αγροτικής Οικονομία & Ανάπτυξης κ. Λεωνίδα Ψαρρά. Παράλληλα τα παιδιά από τα ΚΔΑΠ Νιγρίτας και Τερπνής έδωσαν μία μουσικοχορευτική παράσταση και απέσπασαν το θερμότερο χειροκρότημα των παρευρισκομένων.

Επιπλέον είχαν την ευκαιρία με την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών τους να ζωγραφίσουν γλαστράκια και να φυτέψουν λουλούδια σε παρτέρια της κεντρικής πλατείας.

https://youtu.be/Tuej_T4Ljz0