15 Αυγούστου, 2020

Press Room

Πρόγραμμα ηλεκτρονικής τιμολόγησης

Οσα έγιναν στα απογευματινά μπουζούκια της Θεσσαλονίκης: Ουρές, θερμομέτρηση και καθήμενοι – Τι ζήτησε ο Νίκος Βέρτης


Λίγο μετά τη δύση του ηλίου, ο Νίκος Βέρτης ανέβηκε στη σκηνή γνωστού νυχτερινού κέντρου στη Θεσσαλονίκη, δίνοντας μια γεύση από το πώς μπορούν να λειτουργήσουν τα μπουζούκια στην εποχή του κορωνοϊού.

Από νωρίς το απόγευμα, έξω από το μαγαζί δημιουργήθηκαν ουρές, με τους φαν του Νίκου Βέρτη να δίνουν ραντεβού στα απογευματινά μπουζούκια. Κόσμος, φορώντας στα καλά του, στάθηκε στην ουρά, περιμένοντας να θερμομετρηθεί προκειμένου να μπει μέσα στο μαγαζί.

Σύμφωνα με το seleo, σε όλα τα τραπέζια και τους κοινόχρηστους χώρους υπήρχε αντισηπτικό και οι υπάλληλοι του κέντρου φορούσαν μάσκες. Το δημοσίευμα αναφέρει ότι η χωρητικότητα του καταστήματος αγγίζει τα 1.700 άτομα, αλλά λόγω νέων κανονισμών, στο κατάστημα βρίσκονται 550 άτομα.

Βίντεο: Ο Νίκος Βέρτης ζητά από τους θαμώνες να τηρούν τα μέτρα

Οι θαμώνες κάθισαν στις θέσεις του και το πρόγραμμα ξεκίνησε. Ο Νίκος Βέρτης βγήκε στη σκηνή, χαμογελαστός, στέλνοντας το δικό του μήνυμα. Ο τραγουδιστής ζήτησε ευγενικά από τους θαμώνες να τηρούν τα μέτρα ασφαλείας για να διασκεδάσουν. «Θέλω να σας παρακαλέσω να διασκεδάσετε όπως μπορείτε και όπως νιώθετε, αλλά να μην ξεχνάμε τα μέτρα ασφαλείας. Θα περάσει κι αυτό», είπε.

Πάντως, όπως φαίνεται σε βίντεο της εφημερίδας Μακεδονίας, οι θαμώνες κάθονταν στις θέσεις τους και τηρούσαν τα μέτρα απόστασης.

φωτιστικά inde.gr