6 Μαΐου, 2020

Press Room

Οριστική Διακοπή των Πρωταθλημάτων Μπάσκετ (Βίντεο)


Την οριστική διακοπή στα εθνικά πρωταθλήματα μπάσκετ Α2, Β’ Εθνική, Γ’ Εθνική Ανδρών, Α1 και Α2 Γυναικών, ανακοίνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, με έγγραφο που έστειλε προς τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, για να τον ενημερώσει για την απόφαση της.

Η απόφαση της ΕΟΚ στηρίζεται στα προβλήματα που δημιουργεί η πανδημία και τις σχετικές αποφάσεις της αρμόδιας Υγειονομικής Επιτροπής της πολιτείας, ωστόσο τηρεί στάση αναμονής για την τελική φάση των πανελληνίων πρωταθλημάτων παίδων, κορασίδων, εφήβων και νεανίδων. Οι Σερραικες ομάδες μετα και την ανακοινωση αυτη , αναμένουν την αναδιαρθρωση των κατηγοριών.

Όσον αφορά το θέμα της βαθμολογικής κατάταξης κάθε πρωταθλήματος, τους προβιβασμούς και τους υποβιβασμούς, θα ληφθούν υπόψη οι θέσεις και οι προτάσεις των σωματείων. Υποβιβασμοί δεν πρόκειται να υπάρξουν με βάση τις προθέσεις της Ομοσπονδίας, αντίθετα θα προβιβαστούν κανονικά ομάδες στις ανώτερες κατηγορίες, χωρίς να έχει γίνει γνωστό ποιες θα είναι αυτές.

Ο Πανσερραϊκός για ακόμη μία χρονιά θα ενισχύσει την ομάδα του, θα επενδύσει στα νέα ταλέντα και θα στοχεύσει στα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.