3 Φεβρουαρίου, 2021

Press Room

Πρόγραμμα ηλεκτρονικής τιμολόγησης

Όνειρο θερινής νυκτός το νηπιαγωγείο στο πρώην κτήριο του ΟΑΕΔ. Θα γίνει μουσείο των Εφέδρων Αξιωματικών


Όνειρο θερινής νυκτός φαίνεται πως είναι η δημιουργία νηπιαγωγείου στο πρώην κτήριο του ΟΑΕΔ το οποίο παραχωρήθηκε από τον οργανισμό στο Δήμο Σερρών για να γίνει νηπιαγωγείο.
Στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο το σώμα αποφάσισε ομόφωνα , να ανακαλέσει την απόφαση για την δημιουργία νηπιαγωγείου, και αυτό να παραχωρηθεί στο σύνδεσμο εφέδρων για τη δημιουργία μουσείου.Ο κύριος Σιαμάγκας υποστηρίζει ότι θα έπρεπε να αλλάξει το ρυμοτομικό σχέδιο προκειμένου το συγκεκριμένο κτήριο να μπορέσει να μετατραπεί σε νηπιαγωγείο.
Εντύπωση προκαλεί πάντως η αλλαγή χρήσης του κτηρίου από πλευράς Δήμου.
Ο κύριος Σιαμάγκας παρότι μέχρι λίγους μήνες πριν έλεγε πως οι εργασίες κυλούν ομαλά, σήμερα δηλώνει, πως τελικά, τα προβλήματά ήταν πολλά και τους ανάγκασαν να ψάξουν άλλους χώρους μέσα στο κέντρο.
Δεν υπήρχε εύκολος και γρήγορος τρόπος για να γίνει νηπιαγωγείο και κρίθηκε σκόπιμο να βρούμε άλλη λύση, εξηγεί από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος έργων Γιώργος Νυκτοπάτης ο οποίος και ξεκαθαρίζει πως δεν του ζητήθηκε να ενεργήσουν οι υπηρεσίες ώστε να ζητηθεί παράταση χρόνου από τον ΟΑΕΔ. Στον συγκεκριμένο χώρο θα δημιουργεί μουσείο των εφέδρων Αξιωματικών.

φωτιστικά inde.gr