,

9 Φεβρουαρίου, 2021

Press Room

Ολοκληρώθηκε η παράδοση των ποδηλάτων στα παιδιά των ΚΔΑΠ του Δήμου Βισαλτίας.


Ολοκληρώθηκε σήμερα η παράδοση των ποδηλάτων στα παιδιά των ΚΔΑΠ του Δήμου Βισαλτίας. Ανταποδίδοντας την εμπιστοσύνη των γονέων ο Δήμος σε συνεργασία με την Κοινωφελή Επιχείρηση δώρισε από ένα ποδήλατο σε κάθε παιδί που έκανε εγγραφή στις δημοτικές δομές για την περίοδο 2020-2021.
Μετά τα Κ.Δ.Α.Π. Τερπνής, Δημητριτσίου και Βέργης, την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου παραδόθηκαν τα ποδήλατα στα παιδιά των Κ.Δ.Α.Π. Μαυροθάλασσας και Ιβήρων έξω από το Δημοτικό Κατάστημα στη Μαυροθάλασσα, παρουσία των Αντιδημάρχων Αδαμούδη Γιάννη και Μπιμπλιά Θωμά και των εργαζομένων των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης.
Τέλος σήμερα 8 Φεβρουαρίου 2021 παρέλαβαν τα ποδήλατα τους τα παιδιά των Κ.Δ.Α.Π. Νιγρίτας και Ανθής μπροστά από το Δημαρχιακό Μέγαρο στη Νιγρίτα, και στα Κ.Δ.Α.Π. Φλαμπούρου και Σιτοχωρίου. Τα ποδήλατα παρέδωσαν ο Δήμαρχος Βισαλτίας Αθανάσιος Μασλαρινός ο Πρόεδρος της Κ.Ε.ΔΗ.Β. Λεωνίδα Ψαρρά, παρουσία των εργαζομένων των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης.
Αυτή η δύσκολη περίοδος που βιώνουμε όλοι λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού έχει επηρεάσει τα παιδιά , με την ανατροπή της καθημερινότητάς τους, την διακοπή των εξωσχολικών δραστηριοτήτων και την αποστασιοποίηση από τους φίλους τους.
Μέσα σε αυτή την κατάσταση ο Δήμος Βισαλτίας και προσφέρει στα παιδιά ένα δώρο ελπίδας και ελευθερίας. Τους δίνουν την δυνατότητα να αγαπήσουν το ποδήλατο, να αθληθούν και να αναπτύξουν περιβαλλοντική συνείδηση.
Κατά την διάρκεια της παραλαβής των ποδηλάτων τηρούνται όλα τα μέτρα προστασίας κατά της διασποράς του κορωνοϊού.