3 Φεβρουαρίου, 2021

Press Room

Οικονομική ενίσχυση από το ΕΒΕΣ ζητά η Ένωση Καταστημάτων Αναψυχής & Εστίασης Ν. Σερρών για την Διαμαρτυρία ” ΤΑ ΚΛΕΙΔΙA ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ”


Κύριε Πρόεδρε,
Αξιότιμα μέλη του Επιμελητηρίου Σερρών,

Γνωρίζετε καλά πως οι επιχειρήσεις της Εστίασης, κλειστές εδώ και 3,5 σχεδόν μήνες σε όλη τη χώρα έχουν καταστεί στο μέγιστο βαθμό οι κύριοι αποδέκτες του ισχυρού οικονομικού πλήγματος που έχει επιφέρει η υγειονομική κρίση της πανδημίας Covid. Σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, αλλά και στις Σέρρες μπαίνουν οριστικά λουκέτα στις επιχειρήσεις μας, ενώ οι συνάδελφοι καθημερινά παραδίνονται σ΄ ένα βάναυσο πόλεμο.

Η Ένωση Καταστημάτων Αναψυχής & Εστίασης Ν. Σερρών νιώθει την υποχρέωση προς όλους τους επαγγελματίες του Νομού να μην μείνει αμέτοχη στον αγώνα διεκδίκησης του θεμελιώδους δικαιώματος στην εργασία, που έχει ξεκινήσει το πανελλήνιο συνδικαλιστικό της όργανο, η ΠΟΕΣΕ, και να συνδράμει από την έδρα της, τις Σέρρες, με τη διοργάνωση της ειρηνικής εκδήλωσης διαμαρτυρίας, με τίτλο “ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ”, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 10/02/2021 και ώρα 11.00 έως και 16.00 μπροστά από το κτήριο της πρώην Νομαρχίας Σερρών.

Για τους παραπάνω λόγους, σας παρακαλούμε όπως ανταποκριθείτε στο αίτημά μας για συμπαράσταση και οικονομική ενίσχυση της Ένωσης Καταστημάτων Αναψυχής & Εστίασης Ν. Σερρών, ώστε να δρομολογηθούν οι παραπάνω δράσεις, με στόχο τη διάσωση και διαφύλαξη του σερραϊκού επιχειρείν.

Τέλος, απευθύνεται τόσο στο Προεδρείο, στο Δ.Σ., όσο και σε όλα τα μέλη του ΕΒΕΣ ένα κάλεσμα ευρείας συμμετοχής και έμπρακτης συμπαράστασης προς τα δίκαια αιτήματα των επαγγελματιών της Εστίασης, διά της παρουσίας σας στην εκδήλωση.