19 Νοεμβρίου, 2019

Press Room

Πρόγραμμα ηλεκτρονικής τιμολόγησης

Ο Σύλλογος Τριτέκνων Σερρών δώρισε αναπηρικά αμαξίδια σε ιδρύματα του Νομού


Τη Δευτέρα 18/11/2019 ο Σύλλογος διά των εκπροσώπων του, τον Πρόεδρο Παπανίκο Νικόλαο ,τον Γραμματέα Καλογιαννίδη Κωνσταντίνο και την Ταμία Βασάκη Ευλαμπία δώρισε σε ιδρύματα του Νομού μας δύο αναπηρικά αμαξίδια . Το πρώτο προήλθε στο Σύλλογό μας από την συλλογή και ανταλλαγή προς ανακύκλωση ενός περίπου τόνου πλαστικών καπακιών.

Σ΄ αυτό βοήθησε πάρα πολύ ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΡΑΠΛΗΓΙΚΩΝ ΠΕΛΛΑΣ που κίνησε τη διαδικασία να προωθήσει τα καπάκια προς ανακύκλωση και να μας στείλει το αναπηρικό αμαξίδιο.

Το αμαξίδιο δωρίσαμε με τη σειρά μας στο ΚΕΝΤΡΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ(ΚΕΦΙΑΠ) ΝΙΓΡΙΤΑΣ -ΣΕΡΡΩΝ προκειμένου να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες του Κέντρου.

Την προσπάθεια του Δ.Σ. του Συλλόγου ενίσχυσαν : Τα Μέλη του Συλλόγου μας ,Το Σπίτι της Γυναίκας (Παράρτημα Σερρών), ο Ιερός Ναός Παναγίτσας Σερρών, η Ιερά Μονή Αγίας Παρασκευής Σερρών, καθώς επίσης και οι Μαθητές και εκπαιδευτικοί των νηπιαγωγείων 2ου ,7ου , 10ου , 14ου ,29ου, 31ου Σερρών, Νέου Σκοπού,Παραλιμνίου,2ου Νιγρίτας, των δημοτικών σχολείων 1ου ,8ου ,9ου ,18ου και 25ου Σερρών, του Μουσικού Σχολείου Σερρών , Παιδικού και βρεφονηπιακού Σταθμού «Κιβωτός Χαράς», Φροντιστηρίου Μαθητοδρόμιο, Ψητοπωλείου «ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ».

Το δεύτερο προήλθε από δωρεά στο Σύλλογο συνδημότη μας που εκτίμησε το έργο του Συλλόγου και μας το χάρισε για να το διαθέσουμε κατά την κρίση μας. Μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου το δωρίσαμε στο ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΗΜΕΡΕΥΣΗΣ & ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΑΜΕΑ- ΈΜΠΝΕΥΣΗ που εδρεύει στις Σέρρες (7ο χλμ. Σερρών-Δράμας).Ελπίζουμε με την προσφορά μας να συνδράμουμε κατ’ ελάχιστο στο δύσκολο αλλά και σημαντικό έργο που προσφέρουν.

φωτιστικά inde.gr