16 Νοεμβρίου, 2021

Press Room

O Κωνσταντίνος Βέρρος ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για την προεδρεία του ΕΒΕΣ


Την υποψηφιότητα του για την προεδρία του Επιμελητηρίου Σερρών ανακοίνωσε  ο Οικονομολόγος Κωνσταντίνος Βέρρος.  Με φόντο το Σπήλαιο Αλιστράτης και παρουσία θεσμικών προσώπων, επιχειρηματιών, υποψηφίων της παράταξης και καλών φίλων ανακοίνωσε ότι η επιμελητηριακή παράταξη «Σερραίων Επιλογή», θα συμμετέχει στις εκλογές του ΕΒΕΣ, με στόχο την αναγέννηση του επιμελητηριακού θεσμού και την ανάπτυξης της τοπικής επιχειρηματικότητας.

Στο μήνυμά του ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΕΒΕΣ ανέφερε μεταξύ άλλων: Ότι αποτέλεσμα της αποδοχής από τον επιχειρηματικό κόσμο και τους θεσμικούς φορείς είναι η γένεση της Επιμελητηριακής κίνησης Σερρών με την ονομασία «Σερραίων ΕΠΙΛΟΓΗ», η οποία διέπεται από την ανιδιοτελή διάθεση προσφοράς, όλων όσων συμμετέχουν σε αυτήν, υποψηφίων συμβούλων και υποστηρικτών. Μιας κίνησης που έχει ως σκοπό και στόχο: Την ανάδειξη τον θεσμικού ρόλου του ΕΒΕΣ, ως τεχνικού συμβούλου φορέων και επιχειρηματιών, την υποστήριξη του θεσμικού του ρόλου με παρεμβάσεις και με πρωτοβουλίες, την κινητοποίηση και την συνεργασία τόσο με τους θεσμικούς φορείς και επαγγελματικούς συλλόγους, όσο και τους μεμονωμένους επιχειρηματίες, για την αναγέννηση του ΕΒΕΣ. Σας καλούμε όλους, να μοιραστείτε τις ανησυχίες μας, να γίνετε συμμέτοχοι στο όραμά μας, να υποστηρίξετε την προσπάθεια μας, σας καλούμε όλους, να είμαστε, η δική σας επιλογή, να είμαστε, η των «Σερραίων Επιλογή».

Με σύμμαχο τον καλό καιρό, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τον υποψήφιο πρόεδρο του ΕΒΕΣ και να θέσουν τους προβληματισμούς τους, για την πορεία της επιχειρηματικότητας στην ΠΕ Σερρών.