25 Νοεμβρίου, 2021

Press Room

O Αθ. Μαλλιαράς στην εταιρεία FΙΒRAN A.E: «Συνεχίστε την εξαιρετική δουλειά, είμαστε στο πλευρό σας»


Την απόλυτη στήριξη του Επιμελητηρίου Σερρών σε οτιδήποτε χρειαστεί , τη διάθεση για συνεχή συνεργασία αλλά και  τον θαυμασμό του για την διαρκώς ανοδική πορεία της FIBRAN A.E. ,εξέφρασε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αθανάσιος Μαλλιαράς στη συνάντηση που είχε με την Πρόεδρο και Διευθύνουσα Σύμβουλο της εταιρείας Μαρία Αναστασιάδου.  

 

Ο Αθανάσιος Μαλλιαράς επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις της εταιρείας στην Τερπνή το πρωί της Τετάρτης , συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Τμήματος Μεταποίησης του Επιμελητηρίου Διονύση Τριανταφύλλου. Εκεί τους υποδέχτηκε με θέρμη η κ. Αναστασιάδου, η οποία αφού εξήρε την δουλειά που γίνεται στο Επιμελητήριο και την άψογη συνεργασία που είχε με τον εκλιπόντα Πρόεδρο Χρήστο Μέγκλα, ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Αθανάσιο Μαλλιαρά και δήλωσε πως η FIBRAN A.E θα βρίσκεται πάντα κοντά στο Επιμελητήριο.  

 

Η Πρόεδρος της εταιρείας ενημέρωσε εκτενώς  τον Αθανάσιο Μαλλιαρά  και τον Διονύση Τριανταφύλλου για την μακρά πορεία της εταιρείας, «ψυχή» της οποίας ήταν ο πατέρας της Δημήτρης Αναστασιάδης , για τη δραστηριοποίησή της τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό καθώς και για τους νέους στόχους της.