, ,

23 Νοεμβρίου, 2021

Press Room

Ν/σ ΥπΑΑΤ για τις σταβλικές εγκαταστάσεις: Έπαινοι θεσμικών φορέων προς Φωτεινή Αραμπάτζη (Βίντεο)


«Σήμερα γίνεται μια επανάσταση στην ελληνική Κτηνοτροφία» είπε στη Βουλή των Ελλήνων ο –Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέκος Καχριμάνης, σχολιάζοντας το νομοσχέδιο για τις σταβλικές εγκαταστάσεις, που έχει τη σφραγίδα της πρώην υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Φωτεινής Αραμπατζή.

Στο ίδιο μήκος κύματος, ήταν και οι παρεμβάσεις των υπόλοιπων θεσμικών φορέων, που κλήθηκαν στη συνεδρίαση της σχετικής επιτροπής της Βουλής, ανθρώπων του μόχθου και της παραγωγής που εξέφρασαν τις ιδιαίτερες ευχαριστίες τους προς το πρόσωπο της κ. Φωτεινής Αραμπατζή για την καθοριστική συμβολή της πρώην Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων στην σύνταξη, επεξεργασία και κατάθεση του νομοσχεδίου.

Τα δικά του συγχαρητήρια έδωσε στην κ. Αραμπατζή και ο Υφ. Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Σίμος Κεδίκογλου, λέγοντας μάλιστα πως μετά από τόσα χρόνια θητείας στο Κοινοβούλιο μπορεί να διαβεβαιώσει πως είναι σπανιότατες οι περιπτώσεις που σε ακρόαση φορέων ακούγονται τέτοια θετικά λόγια.

Στην αναγνώριση της καθοριστικής συνδρομής της κ. Αραμπατζή στο εν λόγω νομοσχέδιο είχε προχωρήσει άλλωστε, λίγες ημέρες πριν και ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Σπήλιος Λιβανός.