26 Δεκεμβρίου, 2020

Press Room

Μήνυμα ελπίδας στέλνει ο Παναγιώτης-Ραφαήλ -Στέκεται όρθιος, θα περάσει τις γιορτές σπίτι με τους γονείς του


Στο σπίτι τους, μετά από έναν «Γολγοθά» για εκείνον και την οικογένειά του, βρίσκεται ο μικρός Παναγιώτης -Ραφαήλ.

«Δόξα τω Θεώ πήγαν καλά τα πράγματα. Ο Παναγιωτάκης μας έχει δει μεγάλη βελτίωση από τη θεραπεία που έλαβε στην Αμερική. Στέκεται όρθιος πλέον, έχουμε δρόμο ακόμη μπροστά μας, αλλά νομίζουμε ότι θα πάνε όλα καλά» είπε στην πρωινή εκπομπή του MEGA ο πατέρα τους μικρού, Γιώργος Γλωσσιώτης.

«Και μόνο που είμαστε στο σπίτι μας και είμαστε υγιείς αυτό φτάνει» συνέχισε ο κ. Γλωσσιώτης. Ο πατέρας του μικρού Ραφαήλ αναφέρθηκε και στον εμβόλιο του κορωνοϊού, αφού όπως είπε, η οικογένειά του ανήκει στις ευπαθείς ομάδες.

Βίντεο: Ο Παναγιώτης Ραφαήλ παίζει στο σπίτι με τους γονείς του

Νωρίτερα, η σελίδα στο Facebook με τίτλο «Γίνε ο ήρωας του Παναγιώτη-Ραφαήλ» ανάρτησε βίντεο με το μικρό αγόρι να απολαμβάνει την οικογενειακή θαλπωρή των γιορτών.

Η ιστορία του Παναγιώτη-Ραφαήλ που συγκίνησε το πανελλήνιο

Ο Παναγιώτης-Ραφαήλ, γεννήθηκε τον Απρίλιο του 2018 και πάσχει από Νωτιαία Μυϊκή Ατροφία τύπου Ι (SMA I). Τον Νοέμβριο του 2019, έπειτα από μια συγκινητική ανταπόκριση του κόσμου, ο Παναγιώτης Ραφαήλ βρήκε τα χρήματα προκειμένου να ταξιδέψει στη Βοστώνη, όπου και υποβλήθηκε ειδική θεραπεία για το πρόβλημα υγείας του.

Έκτοτε, το μικρό αγόρι φαίνεται πως πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι γονείς του. Το καλοκαίρι, οι γονείς του δημοσίευσαν βίντεο του Παναγιώτη-Ραφαήλ να απολαμβάνει τις διακοπές με τον πατέρα και τη μητέρα του.