, , ,

27 Αυγούστου, 2021

Press Room

Μήνυμα Δημάρχου Σιντικής για τους συμμετέχοντες στις Πανελλήνιες Εξετάσεις


Με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στα ΑΕΙ της χώρας για τους συμμετέχοντες στις Πανελλήνιες Εξετάσεις, ο Δήμαρχος Σιντικής κ.Φώτης Δομουχτσίδης δήλωσε τα εξής:

 

«Η ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στα ΑΕΙ της χώρας σηματοδοτεί για τους επιτυχόντες τους Δήμου μας την έναρξη μιας νέας ζωής. Μαθήτριες και μαθητές μας, που κατάφεραν να πετύχουν τους στόχους τους, βλέπουν σήμερα τους κόπους τους να δικαιώνονται.

 

Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια τόσο στους ίδιους, όσο και στους γονείς τους, που στην προσπάθεια που κατέβαλαν τα παιδιά τους ήταν δίπλα τους κάθε στιγμή και τα στήριζαν. Αντίστοιχα, συγχαίρω και τους εκπαιδευτικούς τους, που ήταν οδηγοί και συνοδοιπόροι σε αυτό το ταξίδι της προετοιμασίας των μαθητών για τις πανελλαδικές, αλλά και γενικότερα για την κατάκτηση της γνώσης.

 

Συγχαρητήρια, όμως, αξίζουν και όλες εκείνες οι μαθήτριες και μαθητές, που παρά την εργώδη προσπάθεια τους, δεν κατάφεραν τελικά να πετύχουν τον στόχο τους. Θα πρέπει να συνεχίσουν να προσπαθούν για αυτό που πραγματικά θέλουν και να είναι σίγουρες και σίγουροι ότι στο τέλος θα δικαιωθούν.

 

Εύχομαι καλή σταδιοδρομία στους επιτυχόντες στη νέα σελίδα που ανοίγει για τους ίδιους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, όπως και στα υπόλοιπα παιδιά μας σε ότι κι αν κάνουν, με την προτροπή να μην αποθαρρυνθούν, καθώς νέες προκλήσεις θα ανοίξουν για τα ίδια και είμαι σίγουρος ότι θα μπορέσουν να βγουν νικητές.»