16 Οκτωβρίου, 2019

Press Room

Πρόγραμμα ηλεκτρονικής τιμολόγησης

Με  μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το βιωματικό σεμινάριο της Ένωσης συλλόγων γονέων του Δήμου Σερρών.


Με  μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το περασμένο Σάββατο 12/10/2019  στις άρτιες εγκαταστάσεις του 6ου Δημοτικού σχολείου Σερρών το βιωματικό σεμινάριο που διοργάνωσε η Ένωση συλλόγων γονέων του Δήμου Σερρών.

Προσκεκλημένοι για την παρουσίαση του προγράμματος ήταν είκοσι εκπαιδευτές από την Ελληνική Εταιρεία Επείγουσας Προνοσοκομειακής Φροντίδας και του οργανισμού Kids Save Lives. 

Πάνω από πενήντα εκπαιδευόμενοι συμπολίτες μας διαφόρων ηλικιών και ειδικοτήτων έδωσαν το παρών προκειμένου να εκπαιδευτούν στις δεξιότητες του  BLS (Basic Life Support) καθώς και τεχνικών πρώτων βοηθειών όπως Απόφραξη αεραγωγού από ξένο σώμα και πνιγμονής.

Την ένωση εκπροσώπησαν η πρόεδρος κυρία Ταρτσόγλου Γεωργία , που ήταν και η εμπνευστής του σεμιναρίου, η γραμματέας κυρία Κεχλιμπάρη Ιωάννα και ο αντιπρόεδρος κύριος Λογοθετίδης Κοσμάς  που ήταν και οι οικοδεσπότες στο 6ο Δημοτικό. Η βιωματική εκπαίδευση που πραγματοποιήθηκε σε ρεαλιστικό χρόνο παρείχε σε όλους τους συμμετέχοντες μια πρωτοφανή εμπειρία που παρόλο την πολύωρη διάρκειά της κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των εκπαιδευόμενων.

Το Δ.Σ. της Ένωσης θα ήθελε  να ευχαριστήσει θερμά τον Διευθυντή κύριο Παπαθανασίου και τον σύλλογο διδασκόντων του 6ου Δημοτικού για την φιλοξενία στις εγκαταστάσεις του σχολείου.

Για τους εκπαιδευτές που προσέφεραν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους δεν αρκούν όσα ευχαριστώ και εάν ειπωθούν  και φυσικά συγχαρητήρια προς όλους τους εκπαιδευόμενους που ολοκλήρωσαν με επιτυχία την εκπαίδευσή τους και πλέον ανήκουν και αυτοί στην όλο και μεγαλύτερη ομάδα των πιστοποιημένων διασωστών  (με διεθνή αναγνώριση). Σημειωτέο πως στις τάξεις των εκπαιδευομένων υπήρξε και μαθητής της τρίτης λυκείου του Μουσικού Σχολείου που παρά τον φόρτο των μαθημάτων αφιέρωσε τον λιγοστό του προσωπικό χρόνο προκειμένου να έχει την δυνατότητα σε περίπτωση ανάγκης να μπορεί να προσφέρει στον συνάνθρωπό του.

Την επιτυχία του σεμιναρίου ολοκλήρωσε και η προσφορά αρκετών επαγγελματιών του τόπου μας οι οποίοι άμεσα ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή μας. Συγχαρητήρια λοιπόν και στο (‘’KENNEDY’’,’’ΕΥΑ ΜΑΡΙ’’, ‘’ΝΕΚΤΑΡ’’ ΑΦΟΙ ΚΟΥΡΤΙΔΗ , ‘’FAST FOOD APETTITO’’ , ‘’PIZZA MEXICANA’’ , ‘’MAMMA’S PIZZA’’). 

Το Δ.Σ. της ένωσης  γονέων συνεχίζοντας το οργανόγραμμα της όπως το έθεσε με την ανάληψη των καθηκόντων της , ετοιμάζει  το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα νέες δράσεις στις οποίες θα μπορούν να συμμετέχουν όλοι είτε είναι μέλη της είτε όχι.

 

φωτιστικά inde.gr