, ,

22 Αυγούστου, 2022

Press Room

Με επιτυχία το παραδοσιακό & λαϊκό γλέντι στο Δημητρίτσι


Πάνω από 500 άτομα συμμετείχαν στο παραδοσιακό και λαϊκό γλέντι που πραγματοποιήθηκε στον αύλειο χώρο του δημοτικού σχολείου Δημητριτσίου, το βράδυ του Σαββάτου 20 Αυγούστου. Οι κάτοικοι του χωριού έδωσαν δυναμικό παρών στο αντάμωμα που διοργανώθηκε χορεύοντας και τραγουδώντας.

Το γλέντι ξεκίνησε αρχικά με χορευτικά από τον πολιτιστικό σύλλογο Κωνσταντινάτου και συνέχεια τη σκυτάλη πήραν οι κάτοικοι και επισκέπτες, οι οποίοι διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της, η Κοινοβουλευτική εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής Σερρών Φωτεινή Αραμπατζή. Επίσης, παρόντες ήταν οι αντιδήμαρχοι Γιάννης Αδαμούδης, Θεόδωρος Βαδικόλιας, ο επικεφαλής της παράταξης «Αναγεννημένη Βισαλτία Αστέριος Δουβίτσας, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι και η πρόεδρος της Τ.Κ. Αμπέλων Ευσταθία Γκούρμη.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από τον εκπολιτιστικό όμιλο του χωριού και έχει την επωνυμία «Δημητρίτσια 2022». Όλο το χωριό και οι επισκέπτες έγιναν μια μεγάλη παρέα, η οποία διασκέδασε, χόρεψε, και πέρασε όμορφα. Όλοι ανανέωσαν το ραντεβού για την επόμενη χρονιά.