12 Μαΐου, 2022

Press Room

ΜΑΖΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΕΣ: Μια πρωτοβουλία της Φωτεινής Αραμπατζή για την ενδυνάμωση της γυναίκας στην Περιφέρεια


1ο Συνέδριο: «Γυναίκα – Μητέρα: Η ηρωίδα με τους χίλιους ρόλους»

«Γυναίκα – Μητέρα: η ηρωίδα με τους χίλιους ρόλους» είναι το θέμα του 1ου Συνεδρίου που πραγματοποιείται στις Σέρρες, στο πλαίσιο του Προγράμματος «ΜΑΖΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΕΣ», που σχεδιάστηκε και υλοποιείται με πρωτοβουλία της Κοινοβουλευτικής Εκπροσώπου της ΝΔ και Βουλευτή Σερρών κ. Φωτεινής Αραμπατζή από μια ομάδα γυναικών με επικεφαλής την δημιουργό του NowLetsPlay ® ™ Μαριάννα Αντωνακάκη.

Πρόκειται, ουσιαστικά, για ένα Πρόγραμμα Ενδυνάμωσης και Ενθάρρυνσης των γυναικών στην Περιφερειακή Ενότητα Σερρών, που περιλαμβάνει σεμινάρια, ομιλίες, εργαστήρια προσωπικής ανάπτυξης, παιγνιοδράση με σκοπό να ενδυναμώσει τις γυναίκες και να δημιουργήσει ένα πλαίσιο στήριξης για την γυναίκα, την μητέρα, την αγρότισσα, την επιχειρηματία, την εργαζόμενη, την φοιτήτρια, την μαθήτρια, για κάθε γυναίκα.

Το Συνέδριο θα διεξαχθεί την Δευτέρα, 16 Μαΐου, στο Ξενοδοχείο ELPIDA RESORT & SPA, στις 6 μ.μ., με προσκεκλημένους ομιλητές:

  • Την ηθοποιό και συγγραφέα παιδικών βιβλίων κ. Ζέτα Δούκα
  • Τον Κλινικό Εμβρυολόγο, Διευθυντή Εργαστηρίου Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής κ. Μιχάλη Πελεκάνο
  • Την Κλινική Ψυχολόγο Δρ Άννα Κανδαράκη και
  • Τη δημιουργό του NowLetsPlay, Ψυχοθεραπεύτρια, Παιγνιοθεραπεύτρια και Συγγραφέα κ. Μαριάννα Αντωνακάκη

Πρόκειται για μια πολυθεματική συνάντηση που αφορά τις σύγχρονες γυναίκες, αυτές που είναι μητέρες, αυτές που θα ήθελαν να γίνουν μητέρες και δυσκολεύονται αλλά και αυτές, που αγκαλιάζουν την μητρότητα χωρίς να έχουν τεκνοποιήσει, είτε γιατί δεν είχαν την δυνατότητα, είτε γιατί δεν το επέλεξαν. Γιατί κάθε γυναίκα είναι μητέρα του δικού της εσωτερικού παιδιού!

Φωτεινή Αραμπατζή: «Σας περιμένω με τεράστια χαρά»

«Μήνες τώρα προετοιμάζουμε ένα “ωραίο ταξίδι”…

Την δημιουργία ενός Προγράμματος αφιερωμένου στις Γυναίκες, στα κορίτσια, στις Μητέρες, στις “Γυναίκες Φροντιστές” για όλα τα πλάσματα του Κόσμου…

Ένα πρόγραμμα Ενδυνάμωσης, Ενθάρρυνσης, “Αγκαλιάς” σχεδιασμένο με αφετηρία τις Γυναίκες των Σερρών

Το “ταξίδι ξεκινά́” αφιερωμένο στη “Γυναίκα- Μητέρα την Ηρωίδα με τους χίλιους ρόλους”

Σας περιμένω με τεράστια χαρά́ την Δευτέρα 16 Μαΐου στις 18:00 στο ELPIDA RESORT & SPA» αναφέρει σε διαδικτυακό της μήνυμα η Φωτεινή Αραμπατζή, απευθύνοντας ανοιχτή πρόσκληση σε όλες τις γυναίκες των Σερρών να δώσουν το «παρών» στην εκδήλωση!

image description