29 Οκτωβρίου, 2021

Press Room

Πρόγραμμα ηλεκτρονικής τιμολόγησης

Μαζί με τον ανιψιό της Χαράλαμπο – Αθανάσιο στις εκδηλώσεις για το «ΟΧΙ» η Φωτεινή Αραμπατζή


Συνοδευόμενη από τον ανιψιό  και βαφτιστικό της, τον δίχρονο Χαράλαμπο-Αθανάσιο εμφανίστηκε στις επετειακές εκδηλώσεις για το έπος του ’40, στην πόλη των Σερρών, η Κοινοβουλευτική Εκπρόσωπος της ΝΔ και Βουλευτής Σερρών Φωτεινή Αραμπατζή.

Πεζή και πιασμένοι από το χέρι κατέβηκαν την οδό Κωνσταντίνου Καραμανλή μέχρι το Διοικητήριο, όπου η τ. Υφυπουργός έλαβε τη θέση της μεταξύ των επισήμων, ενώ ο μικρούλης Χαράλαμπος – Αθανάσιος έμεινε καθ’ όλη τη διάρκεια της παρέλασης κοντά στην εξέδρα και μαζί με τη μαμά του Μαρία Αραμπατζή ανέμιζαν το γαλανόλευκο σημαιάκι του, υπό τους ήχους που παιάνιζε η Φιλαρμονική.

Με το τέλος της παρέλασης, η κ. Αραμπατζή συμμετείχε στα εγκαίνια της έκθεσης «1821-2021 – Διακόσια χρόνια από την Εθνεγερσία» στο Διοικητήριο, που φιλοξενεί σπάνια τεκμήρια ιστορίας, όπως καρτ ποστάλ, πρωτοσέλιδα εφημερίδων, λιθογραφίες, χάρτες και χαρακτικά από το αρχείο του Σερραίου ιστορικού και συγγραφέα Βασίλη Τζανακάρη.

Νωρίτερα, ως Εκπρόσωπος της Βουλής των Ελλήνων παρέστη στις επετειακές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στο Σιδηρόκαστρο και στη Δοξολογία που τελέστηκε στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Σιδηροκάστρου κ.κ. Μακαρίου ενώ στη συνέχεια κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο των Ηρώων.

 

φωτιστικά inde.gr