,

21 Απριλίου, 2021

Press Room

MasterChef: Πού και πότε θα διεξαχθεί ο τελικός


Σε ξενοδοχείο της Χαλκιδικής τα γυρίσματα του μεγάλου τελικού του MasterChef.

Στην τελική του ευθεία έχει μπει πλέον το MasterChef, καθώς είδαμε τις επιστροφές και πλέον βρισκόμαστε, αυτή τη στιγμή, στους τελευταίους 11 του διαγωνισμού. Ο χρόνος μετράει αντίστροφα για τον μεγάλο τελικό, για τον οποίο έχουν ήδη ξεκινήσει τα γυρίσματα σε μεγάλο ξενοδοχείο της Κασσάνδρας Χαλκιδικής.

Πότε, όμως, θα προβληθεί ο μεγάλος τελικός; Σύμφωνα με όσα είπε η Τίνα Μεσσαροπούλου στον αέρα του Happy Day, ο τελικός θα προβληθεί τέλη Μαϊου με αρχές Ιουνίου.

«Αυτές τις μέρες γυρίζεται ο μεγάλος τελικός του MasterChef, έχει προχωρήσει τόσο πολύ το πράγμα κι έχουμε φτάσει στην τριάδα. Νομίζω ότι υπάρχει γυναίκα στον τελικό, αλλά δεν θα σας πω τριάδα ή πεντάδα, θα σας δώσω σπόιλερ για ημερομηνία τελικού, τοποθεσία τελικού γιατί για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό βγαίνουν εκτός… συνόρων Αττικής και πάνε Χαλκιδική. Ο τελικός θα γίνει σε πολύ μεγάλο ξενοδοχείο στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής», είπε αρχικά η Τίνα Μεσσαροπούλου.

Η Τίνα Μεσσαροπούλου πρόσθεσε επίσης για το MasterChef: «Ο τελικός γυρίζεται τώρα, αλλά πότε θα τον δούμε; Θα τον δούμε τέλη Μαϊου, αρχές Ιουνίου, νωρίτερα απ’ ότι συνήθως γιατί λόγω του Euro όλα τα προγράμματα και όλα τα ριάλιτι θα τελειώσουν πολύ νωρίτερα. Ο τελικός θα προβληθεί καθημερινή. Θα γυριστεί ολόκληρος, εκτός από το αποτέλεσμα το τελικό που θα ανακοινωθεί live».

 

zappit