25 Αυγούστου, 2020

Press Room

Πρόγραμμα ηλεκτρονικής τιμολόγησης

Μαρία Αραμπατζή: Βαφτίζει το Σάββατο το γιο της με νονά την αδελφή της!


Η δημοσιογράφος  και παρουσιάστρια Μαρία Αραμπατζή και ο σύζυγός της γνωστός δικηγόρος Ανδρέας Μήτσαινας, θα βαφτίσουν το Σάββατο σε εκκλησία στο κέντρο της Αθήνας τον μικρό τους πρίγκιπα και νονά θα είναι η αδελφή της Μαρίας και Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Φωτεινή Αραμπατζή!

Το ζευγάρι που είναι πολύ ερωτευμένο κι αγαπημένο απέκτησε πριν από 11 μήνες το πρώτο τους παιδί, το γιο τους! Ο μικρός που θα πάρει το όνομα Χαράλαμπος – Αθανάσιος και από τους δυο του παππούδες, έχει τρελάνει όλη την οικογένεια! Εκτός από τους γονείς του, και τον παππού του Θανάση αλλά και τη θεία και σε λίγο νονά του Φωτεινή Αραμπατζή!

Το ζευγάρι είχαν προγραμματίσει να γίνει η βάπτιση τον Μάϊο αλλά τελικά ακυρώθηκε λόγω του Covid. Το Σάββατο στη βάπτιση του μικρού Χάρη θα τηρηθούν όλα τα μέτρα ασφαλείας ενώ η δεξίωση που είχε προγραμματιστεί να γίνει στη Λίμνη Βουλιαγμένης, ακυρώνεται λόγω του κρούσματος κορονοϊού που εντοπίστηκαν εκεί. Έτσι η δημοσιογράφος και ο γνωστός δικηγόρος θα υποδεχθούν τους καλεσμένους τους για ευχές στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας!

H Μαρία θα φορέσει μια δημιουργία ειδικά για εκείνη δια χειρός Βασίλειου Κωστέτσου!

Πηγή tlife

φωτιστικά inde.gr