2 Ιανουαρίου, 2021

Press Room

Lockdown: Τι θα γίνει με το click away -Πώς θα εξυπηρετηθούν οι παραγγελίες που είχαν γίνει


Νέα δεδομένα διαμορφώνονται και στην αγορά μετά τις ανακοινώσεις που έκανε ο Στέλιος Πέτσας το μεσημέρι του Σαββάτου και την επιβολή του lockdοwn σε όλη τη χώρα.

Μεταξύ άλλων, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανακοίνωσε πως αύριο, Κυριακή, μέχρι τις 6:00 το πρωί της Δευτέρας 11 Ιανουαρίου αναστέλλεται η λειτουργία όλων των δραστηριοτήτων και υπηρεσιών που είχαν σταδιακά επιτραπεί πριν από τα Χριστούγεννα.

Εκτός από την διακοπή της λειτουργίας βιβλιοπωλείων, κομμωτηρίων, υπηρεσιών περιποίησης νυχιών, ΚΤΕΟ και δραστηριοτήτων κυνηγιού και ψαρέματος σταματά και η «παράδοση εκτός» (click away) στα εμπορικά καταστήματα.

Τι θα γίνει με το click away

Ωστόσο, υπήρχαν κάποιες παραγγελίες σε μαγαζιά που είχαν ήδη προγραμματιστεί για τις επόμενες ημέρες και, προφανώς, δεν είναι δυνατή η εκτέλεσή τους. Ετσι, το πιθανότερο σενάριο είναι πως οι συγκεκριμένες παραγγελίες θα παραδοθούν κατ’ οίκον με courier όποτε αυτό είναι δυνατόν. Στο κάδρο είναι επίσης και ο επαναπρογραμματισμός των παραγγελιών για όταν τα μαγαζιά ανοίξουν ξανά για το click away.