21 Δεκεμβρίου, 2019

Press Room

Λαμία: Τα πρώτα χαμόγελα μετά τον θάνατο του πολύτεκνου πατέρα σε φοβερό τροχαίο δυστύχημα


Όλα δείχνουν ότι η πολύτεκνη μητέρα, μετά από 20 μέρες στην Εντατική του Νοσοκομείου Λαμίας, θα κερδίσει τη μάχη και θα καταφέρει να είναι κοντά στα τέσσερα μικρά παιδιά της, που έχασαν τον πατέρα τους στη φονική πλαγιομετωπική σύγκρουση στην είσοδο της πόλης…

Το 40ημερο μνημόσυνο του αδικοχαμένου 37χρονου Νίκου Μπαρμπέρη, που έχασε τη ζωή του σε φοβερό τροχαίο δυστύχημα στην είσοδο της Λαμίας, θα τελεστεί την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου στην ιδιαίτερη πατρίδα το Καστρί Φθιώτιδας.

Μέσα στην απέραντη θλίψη και το πένθος για την απώλεια του πολύτεκνου πατέρα, ήρθε μία πολύ ευχάριστη είδηση, που έφερε χαμόγελα στα σκαμμένα από τον πόνο πρόσωπα της οικογένειας.

Η 32χρονη σύζυγός του που νοσηλευόταν, ως πολυτραυματίας, στη ΜΕΘ του ΓΝ Λαμίας από την πρώτη μέρα του τροχαίου και το πολύωρο χειρουργείο στο οποίο υπεβλήθη, δείχνει να βγαίνει νικήτρια στη μάχη της ζωής.

Αν και η σοβαρότητα της κατάστασης δεν επέτρεπε ιδιαίτερη αισιοδοξία, αφού έφερε και σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, η 32χρονη κατάφερε να «ξυπνήσει», να έχει επικοινωνία και να θυμηθεί τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Επίσης κουνάει τα άκρα της και όλα δείχνουν ότι θα καταφέρει να σταθεί και πάλι δίπλα στα παιδάκια της που την έχουν τόσο ανάγκη, ωστόσο ο δρόμος είναι ακόμη μακρύς και δύσκολος. Η 32χρονη μεταφέρθηκε μάλιστα στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας (ΜΑΦ) για τη συνέχιση της νοσηλείας της.

Στη ΜΕΘ Λαμίας έκαναν και πάλι το καθήκον τους, όπως και όλοι οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό που χειρίστηκε τους τραυματίες του φοβερού τροχαίου.

«Όλα δείχνουν ότι ο χρόνος μετράει αντίστροφα για να γυρίσει στα παιδάκια της», είπε συγκινημένος ο Πρόεδρος του ΚΤΕΛ Δημήτρης Παπαναγιώτου που επιβεβαίωσε την είδηση.

«Μέσα στη θλίψη για τον τραγικό χαμό του αγαπημένου μας Νίκου, ήρθε η είδηση της βελτίωσης της υγείας της γυναίκας του που μας έκανε να χαμογελάσουμε. Το ΚΤΕΛ και εγώ προσωπικά θα είμαστε δίπλα της και δίπλα στα παιδιά της για ότι χρειαστούν…», προσθέτει ο κ. Παπαναγιώτου, που εκφράζει την ευχή του για γρήγορη ανάρρωση και επιστροφή στα μικρά παιδιά της.