7 Νοεμβρίου, 2019

Press Room

Πρόγραμμα ηλεκτρονικής τιμολόγησης

Λαμία: Καλοντυμένος απατεώνας αδειάζει ταμεία με ταχυδακτυλουργικό τρόπο


Ένα περιστατικό κλοπής με… ταχυδακτυλουργικό τρόπο σημειώθηκε την Τετάρτη (6/11) στη Λαμία, με τον δράστη να είναι ένας καλοντυμένος κύριος.

Ο ευγενικός και γενικά περιποιημένος κύριος προσέγγισε την ταμία ρωτώντας αν ενδιαφέρετε να κάνει ψιλά σε 10ευρα και μέχρι του ποσού των 3.000 ευρώ.

Το συγκεκριμένο χαρτονόμισμα επειδή δεν κυκλοφορεί σε ΑΤΜ είναι εξαιρετικά δυσεύρετο στις συναλλαγές και τα καταστήματα έχουν πραγματική ανάγκη από αυτό (όπως και για 5ευρα). Έτσι η ταμίας ζήτησε να της «χαλάσει» 300 ευρώ.

Πράγματι ο καλοντυμένος κύριος της «χάλασε» 300 ευρώ σε κανονικά 10ευρα. Της ζήτησε όμως να τα ξαναμετρήσει μην έγινε κάποιο λάθος. Έτσι έκανε την «επαλήθευση» και άφησε στο ταμείο το συμφωνημένο ποσό. Όταν όμως η ταμίας θέλησε να τα «χρεώσει» σε άλλον υπάλληλο, διαπιστώθηκε ότι έλειπαν 140 ευρώ!

Απίστευτο, αλλά ο ταχυδακτυλουργός – απατεώνας είχε αφαιρέσει κατά το δεύτερο μέτρημα 14 χαρτονομίσματα! Εννοείται ότι μέχρι να διαπιστωθεί το «λάθος» ο καλοντυμένος κύριος είχε εξαφανιστεί, ωστόσο δεν αποκλείεται να ξαναχτυπήσει είτε στη Λαμία είτε σε κάποια κοντινή περιοχή.

Για αυτό αν κάποιος άγνωστος, όσο ευγενικός και αν δείχνει, σας ζητήσει να σας διευκολύνει σε ψιλά και για ένα τέτοιο μεγάλο ποσό μάλλον ειδοποιήστε την αστυνομία…

φωτιστικά inde.gr