Κώστας Καραμανλής: Μοχλός ανάπτυξης για τον τόπο μας η Αερολέσχη Σερρών


Την Αερολέσχη Σερρών επισκέφτηκε ο πρώην Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών και υποψήφιος βουλευτής Σερρών κ. Κώστας Καραμανλής, ο οποίος παρακολούθησε εκδήλωση για τον ιπτάμενο μοντελισμό που διοργανώθηκε από τους υπεύθυνους.
Ο κ. Καραμανλής τόνισε πως η Αερολέσχη Σερρών έχει τεράστιες δυνατότητες και μπορεί να αποτελέσει μοχλό ανάπτυξης για τον Ν. Σερρών.
Πιο συγκεκριμένα δήλωσε τα εξής:
“Η πάντα δραστήρια Αερολέσχη Σερρών πραγματοποίησε μια πολύ ενδιαφέρουσα διοργάνωση ιπτάμενου μοντελισμού, την οποία παρακολουθήσαμε με τη σύζυγο μου Μιράντα, τα παιδιά μας και πολλούς ακόμα επισκέπτες που βρέθηκαν εκεί.
Πάντοτε πίστευα στις δυνατότητες της Αερολέσχης μας, η οποία εκτός από τις πολύτιμες υπηρεσίες που προσφέρει στον τομέα της πολιτικής προστασίας, μπορεί να αποτελέσει και σημαντικό μοχλό εξωστρέφειας για τον τόπο μας.
Γι’ αυτό, ένα από τα πρώτα έργα που βάλαμε μπρος ήταν και η αναβάθμιση του πεδίου προσγείωσης- απογείωσης του αεροδρομίου «Εμμανουήλ Παππάς», έτσι ώστε και να γίνει πιο λειτουργικό αλλά και να αναβαθμίσει το ρόλο του.
Απόδειξη η διοργάνωση που απολαύσαμε όλοι, μικροί και μεγάλοι.”