21 Αυγούστου, 2020

Press Room

Πρόγραμμα ηλεκτρονικής τιμολόγησης

Κορωνοϊός: Συναγερμός για δεκάδες κρούσματα σε Αστυνομία και Πυροσβεστική – Ενστολοι σε καραντίνα σε Αττική και Θεσσαλονίκη


Αυξάνονται τα κρούσματα εντός των δυνάμεων ασφαλείας, με θετικούς στον κορωνοϊό να διαπιστώνονται σε σειρά αστυνομικών τμημάτων στην Αττική, αλλά και στη Θεσσαλονίκη. Θετικός εντοπίστηκε και άνδρας της Πυροσβεστικής στο Κορωπί.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, τουλάχιστον 14 αστυνομικοί, από τμήματα στην Ομόνοια, στον Αγιο Παντελήμονα, στην Πατησίων, στην περιοχή Βάρης-Βουλιαγμένης, καθώς και από την υποδιεύθυνση Τροχαίας βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό, ενώ στη Θεσσαλονίκη έχουν ξεπεράσει τους 50 οι ένστολοι που τέθηκαν σε καραντίνα.

Τρίτο κρούσμα κορωνοϊού στο ΑΤ Πατησίων

Το τρίτο κατά σειρά κρούσμα κορωνοϊού προέκυψε, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, στο Αστυνομικό Τμήμα της Πατησίων. Τέσσερις αστυνομικοί βρίσκονται σε καραντίνα, καθώς ήρθαν σε επαφή με 15χρονο Πακιστανό που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, ενώ βρισκόταν υπό προσωρινή φύλαξη πριν οδηγηθεί σε δομή μεταναστών.

Αλλοδαπό έδειξε επίσης ως φορέα μετάδοσης του ιού η ιχνηλάτηση και στην Ομόνοια. Από χθες βρίσκονται σε καραντίνα έξι αστυνομικοί που υπηρετούν στο τμήμα και φαίνεται πως ήρθαν σε επαφή με τον κρατούμενο.

Περιστατικό κορωνοϊού στο ΑΤ Βάρης-Βουλιαγμένης

Την ίδια ώρα, κρούσμα κορωνοϊού προέκυψε και στο τμήμα ασφαλείας Βάρης-Βουλιαγμένης, από αστυνομικό ο οποίος ήταν στις 15 Αυγούστου σε υπηρεσία στην Τήνο, όπου και ήρθε σε επαφή με συνάδελφό του από τη βορειοανατολική Αττική, ο οποίος στη συνέχεια βρέθηκε θετικός.

Τέλος, θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ένστολος που επέστρεψε από τις διακοπές του και στην Υποδιεύθυνση Τροχαίας. Ως αποτέλεσμα, τέθηκαν σε καραντίνα ακόμη τέσσερις αστυνομικοί.

Αντίστοιχα περιστατικά μολύνσεων από τον νέο κορωνοϊό διαπιστώθηκαν και στο πυροσβεστικό σώμα. Στο τμήμα της Πυροσβεστικής στο Κορωπί επιβεβαιώνεται ένα κρούσμα, με συνέπεια 70 άνδρες να τεθούν σε καραντίνα.

φωτιστικά inde.gr