30 Νοεμβρίου, 2020

Press Room

Κορωνοϊός: Σε Σέρρες και Δράμα σήμερα στελέχη της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας και του υπουργείου Υγείας


Στις Σέρρες και τη Δράμα θα βρεθούν τη Δευτέρα, 30.11.2020, οι Επικεφαλής και υψηλόβαθμα στελέχη υπηρεσιών με κομβικό ρόλο στον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού SARS-CoV-2 με σκοπό την υποστήριξη και τη βελτίωση του συντονισμού με τις τοπικές Αρχές.

Στο κλιμάκιο συμμετέχουν ο Διοικητής της ΕΑΔ, Άγγελος Μπίνης, ο Γενικός Γραμματέας Υπηρεσιών Υγείας, Ιωάννης Κωτσιόπουλος, ο Πρόεδρος του ΕΚΑΒ, Νίκος Παπαευσταθίου, ο Διοικητής της 4ης ΥΠΕ, Δημήτρης Τσαλικάκης, ο Θεοκλής Ζαούτης Καθηγητής Παιδιατρικής και Επιδημιολογίας, η Επικεφαλής της Π.Υ Σερρών της ΕΑΔ, Σωτηρία Παπαδοπούλου και ο Διευθυντής Ιατρικών Υπηρεσιών ΕΚΑΒ, Δημήτρης Πύρρος.

Θα πραγματοποιηθεί σειρά συσκέψεων με τον Αντιπεριφερειάρχη, Παναγιώτη Σπυρόπουλο και τον Δήμαρχο Σερρών, Αλέξανδρο Χρυσάφη. Στις συναντήσεις θα συμμετέχουν επίσης ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας, Κωνσταντίνος Δινάκης, ο Προϊστάμενος της Δημοτικής Αστυνομίας, Κωνσταντίνος Κανακάρης, καθώς και από την Π.Ε. Σερρών η Προϊσταμένη της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας, Ευαγγελία Τανταλάκη και ο Προϊστάμενος της Δ/νσης Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, Χαράλαμπος Χορταράς.

Στη συνέχεια της σύσκεψης θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη στο Γ.Ν. Σερρών καθώς και συνάντηση εργασίας με τον Αστυνομικό Διευθυντή, Δημήτριο Μικρό και την Προϊσταμένη του Σ.ΕΠ.Ε Σερρών, Γιώτα Λιόντα.