3 Σεπτεμβρίου, 2020

Press Room

Κορωνοϊός: Αναστάτωση σε γάμο στη Χαλκιδική από θετικό τεστ


Νέα πηγή ανησυχίας σε γάμο στη Χαλκιδική, μετά την ενημέρωση για θετικό τεστ κορωνοϊού καλεσμένου, το οποίο, όμως στη συνέχεια βγήκε… αρνητικό!

Πρόκειται για γάμο που έγινε στο δήμο Αριστοτέλη της Χαλκιδικής το περασμένο Σαββατοκύριακο. Οπως αναφέρει το parallaxi.gr εντός της εκκλησίας ήταν μόνο 50 άτομα αλλά στο γλέντι και στα σπίτια των νεονύμφων ο κόσμος ήταν πολύ περισσότερος.

«Εμείς είχαμε φροντίσει να υπάρχουν μάσκες, δεν μπορούσαμε όμως να ξέρουμε αν φορούσε ο κόσμος εντός του ναού όπως και στο γλέντι. Στα τραπέζια είχαμε φροντίσει να είναι 4 άτομα. Πήραμε όσα μέτρα έπρεπε να ληφθούν», ανέφερε η μητέρα της νύφης στην parallaxi.

Η αναστάτωση ξεκίνησε όταν η μητέρα του κουμπάρου, η οποία παραβρέθηκε στο γάμο, τη Δευτέρα, κατά την επιστροφή της στην εργασία της και αφού υποβλήθηκε στο σχετικό τεστ εντοπίστηκε θετική στον κορωνοϊό. Ωστόσο, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, τα δύο επόμενα τεστ στα οποία υπεβλήθη βγήκαν αρνητικά.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το ζευγάρι των νεονύμφων αλλά και των κουμπάρων που υπεβλήθησαν σε τεστ ήταν αρνητικοί. Σε έλεγχο για κορωνοϊό υποβλήθηκαν και άλλοι καλεσμένοι του γάμου.

ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ- ΤΡΟΠΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ