20 Οκτωβρίου, 2020

Press Room

Πρόγραμμα ηλεκτρονικής τιμολόγησης

Κορωνοϊός: Αγωνία για το γκρουπ των 23 Γάλλων μαθητών στο Blue Star Delos -Εν αναμονή των τεστ


Σε καραντίνα, βρίσκεται η Γαλλίδα καθηγήτρια που βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό καθώς ταξίδευε με το «Blue Star Delos».

Το πλοίο έφτασε χθες λίγο πριν τα μεσάνυχτα στο λιμάνι του Πειραιά, με 485 επιβαίνοντες, αλλάζοντας πορεία, καθώς πριν φτάσει στην Σαντορίνη, ειδοποιήθηκε για το θετικό κρούσμα και γύρισε πίσω.

Η καθηγήτρια είχε υποβληθεί σε έλεγχο κατά την άφιξη του γκρουπ της εκδρομής των μαθητών από την Γαλλία, αλλά ταξίδεψε κανονικά με το πλοίο, πριν γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα.

Οταν έγινε γνωστό πως βρέθηκε θετική, σήμανε συναγερμός στο πλοίο, το οποίο επέστρεψε άρον άρον στο λιμάνι του Πειραιά. Η γυναίκα ταξίδεψε μαζί με άλλους δύο καθηγητές, οι οποίοι συνοδεύουν τους 24 μαθητές από την Γαλλία στην εκδρομή, η οποία… χάλασε καθώς δόθηκε εντολή να επιστρέψουν άμεσα πίσω.

Σε ξενοδοχείο καραντίνας οι μαθητές, rapid test στους μαθητές

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα, μετά την άφιξη του Blue Star Delos στον Πειραιά, στο σημείο έφτασε κλιμάκιο του ΕΟΔΥ. Τα παιδιά μεταφέρθηκαν με βανάκια σε ξενοδοχείο καραντίνας και σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ σήμερα αναμένεται να υποβληθούν σε rapid test, όπως και στους συνοδούς τους. Το πλοίο «Blue Star Delos» εκτελεί τα δρομολόγια Πειραιάς – Θήρα – Νάξος – Πάρος. Στην διάρκεια της νύχτας έγιναν όλα τα προβλεπόμενα με την άφιξη του κλιμακίου του ΕΟΔΥ στο πλοίο, καθώς απολυμάνθηκαν οι χώροι και ακολουθήθηκε η διαδικασία ιχνηλάτησης.

φωτιστικά inde.gr