, ,

25 Ιουλίου, 2021

Press Room

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Έπεσαν οι υπογραφές με την Acun Medya


Ανήμερα της ονομαστικής της γιορτής της «έσκασε» τα νέα ότι επιστρέφει στα τηλεοπτικά δρώμενα μέσα από τον ΣΚΑΪ η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Η παρουσιάστρια επιβεβαίωσε τις φήμες που κυκλοφορούσαν το τελευταίο διάστημα μιλώντας στην εκπομπή «Σου Κου Family» ενώ δηλώσεις έκανε και η chief content editor του ΣΚΑΪ, Άλκηστις Μαραγκουδάκη, η οποία μεταξύ άλλων, αποκάλυψε ότι θα δούμε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σε περισσότερα από ένα projects στον σταθμό.

Σήμερα έπεσαν και οι επίσημες υπογραφές με την Acun Medya, όπως είδαμε στο story που ανέβασε η παρουσιάστρια στο Instagram.

Μαζί της ήταν ο γνωστός δικηγόρος, Ανδρέας Μήτσαινας.

Όσο για το πόστο της στον ΣΚΑΪ αυτό θα είναι διττό. Πρώτο πρότζεκτ που συζητιόταν να αναλάβει ήταν το «Αγρότης μόνος ψάχνει». Όμως, όπως έγραψε πρώτα εδώ στο Znews ο Γιάννης Πουλόπουλος, το εν λόγω πρόγραμμα ενδεχομένως να μην βγει το φθινόπωρο, αλλά στις αρχές του 2021. Αν τελικά προτιμηθεί αυτή η λύση, τότε ίσως δούμε το My Style Rocks να βγαίνει στο πρώτο μισό της σεζόν με παρουσιάστρια την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Σχετικά με τη δεύτερη εκπομπή που θα αναλάβει πολλά είναι τα σενάρια, με επικρατέστερο μία ψυχαγωγική εκπομπή που θα εκπέμπει το Σαββατοκύριακο, χωρίς ακόμα να υπάρχει μία εικόνα για τη ζώνη που θα μπει. Πιθανότερο σενάριο όμως είναι αυτό της μεσημεριανής ζώνης.

 

znews.gr