12 Ιανουαρίου, 2020

Press Room

Κομοτηνή: 21χρονος εμβόλισε 13 καταστήματα με κλεμμένο ΙΧ!


Είχαν αρπάξει συνολικά 200 ευρώ, τρεις φορητούς υπολογιστές, ένα βενζινοκίνητο εργαλείο, πακέτα τσιγάρων και τρόφιμα

Άδοξο τέλος είχε η επιδρομή που έκαναν τα ξημερώματα του Σαββάτου δυο νεαροί Έλληνες, οι οποίοι έκλεψαν ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο και εμβόλισαν με αυτό διαδοχικά τις προσόψεις 13 επιχειρήσεων στην Κομοτηνή και σε οικισμούς του νομού Ροδόπης κλέβοντας χρήματα και εμπορεύματα από το εσωτερικό τους!

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Κομοτηνής οργάνωσαν άμεσα επιχείρηση για να εντοπίσουν τους δράστες και κατάφεραν να συλλάβουν έναν 21χρονο και να ταυτοποιήσουν τον 30χρονο συνεργό του που δεν εντοπίστηκε κατά την διάρκεια των ερευνών και αναζητείται. Οι δυο τους είχαν προκαλέσει ανυπολόγιστες ζημιές στα 13 καταστήματα και πρατήρια καυσίμων και είχαν αρπάξει συνολικά 200 ευρώ, τρεις φορητούς υπολογιστές, ένα βενζινοκίνητο εργαλείο, πακέτα τσιγάρων και τρόφιμα.

Σε έρευνες που ακολούθησαν με τη συνδρομή της Ο.Π.Κ.Ε. στα σπίτια των δραστών, βρέθηκαν κρυμμένα στις αυλές οι τρεις φορητοί υπολογιστές, τα πακέτα τσιγάρων και τα τρόφιμα, τα οποία αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους. Όμως, βρέθηκαν ακόμη ένας φορητός υπολογιστής, τρία ηλεκτρικά εργαλεία, ένα κινητό, μια μπαταρία αυτοκινήτου και ένας φακός, τα οποία κατασχέθηκαν και εξετάζεται από πού έχουν κλαπεί.

 

Οι έρευνες για τη συμμετοχή των δυο νεαρών και σε άλλες διαρρήξεις συνεχίζονται, ενώ ο 21χρονος οδηγείται σήμερα στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης με κατηγορίες για διακεκριμένες κλοπές και φθορές ξένης ιδιοκτησίας που βαρύνουν και τον 30χρονο συνεργό του.