, , ,

25 Αυγούστου, 2021

Press Room

Κοινωνικό Ιατρείο από το Νομικό Πρόσωπο Πρόνοια & Αγωγή του Δήμου Σιντικής σε συνεργασία με εθελόντρια ιατρό πνευμονολόγο στο Δημοτικό Κατάστημα Ροδόπολης


Ο Δήμος Σιντικής και το Νομικό Πρόσωπο Πρόνοια & Αγωγή, σε μία προσπάθεια να διασφαλίσουν όσο το δυνατόν πιο ποιοτικές υπηρεσίες υγείας στους δημότες τους, ξεκινούν σε συνεργασία με εθελόντρια ιατρό – πνευμονολόγο τη λειτουργία κοινωνικού ιατρείου. Μία συνεργασία, που θα δώσει τη δυνατότητα στους δημότες Σιντικής να υποβληθούν σε μία σειρά δωρεάν προληπτικών εξετάσεων αναπνευστικού συστήματος.

 

Συγκεκριμένα, από την Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2021 και κάθε Παρασκευή, η εθελόντρια ιατρός πνευμονολόγος θα βρίσκεται στο Δημοτικό Κατάστημα Ροδόπολης (Αντιδημαρχείο Κερκίνης), το οποίο θα μπορούν να επισκέπτονται χωρίς ραντεβού οι δημότες από τις 17.00 το απόγευμα και να υποβάλλονται σε δωρεάν εξετάσεις αναπνευστικού συστήματος.

 

Ο Δήμος Σιντικής και η Διοίκηση του Νομικού Προσώπου Πρόνοια & Αγωγή θέλουν να ευχαριστήσουν την ιατρό πνευμονολόγο, που θα προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες της στους δημότες Σιντικής και μάλιστα σε μία ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο σαν αυτή που διανύουμε. Ο Δήμος Σιντικής επιδιώκει, στηρίζει και υλοποιεί τέτοιου είδους προσπάθειες που συμβάλλουν στην πρόληψη και δίνουν τη δυνατότητα στους δημότες να λάβουν σημαντικές υπηρεσίες υγείας, για αυτό και τους καλεί να επισκεφτούν το κοινωνικό ιατρείο. Άλλωστε, η πρόληψη σώζει ζωές!