20 Αυγούστου, 2021

Press Room

Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ διενήργησε δωρεάν μαζικές δειγματοληψίες για Covid-19 στα Άνω Πορόια


Στα Άνω Πορόια του Δήμου Σιντικής βρέθηκε σήμερα Παρασκευή 20 Αυγούστου 2021 Κινητή Ομάδα Υγείας του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας, η οποία και προχώρησε στη διενέργεια δωρεάν μαζικών δειγματοληψιών για Covid-19, προκειμένου να αποτυπωθεί η πραγματική κατάσταση που επικρατεί. Από το πρωί μέχρι και τις 14.00 το μεσημέρι 163 κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής βρέθηκαν στον χώρο της Βιβλιοθήκης, όπου και υπεβλήθησαν σε rapid test.

 

Ο Δήμος Σιντικής παρακολουθεί τις εξελίξεις και παρεμβαίνει όπου και όταν χρειαστεί, προκειμένου και αυτός να συμβάλλει στη διασφάλιση της δημόσιας υγείας. Άλλωστε, για αυτό τον λόγο, το βράδυ της Τετάρτης 11 Αυγούστου ο Δήμος Σιντικής προχώρησε προληπτικά σε απολύμανση εξωτερικών χώρων αναψυχής, αλλά και των χώρων περιμετρικά της πλατείας των Άνω Ποροΐων.

 

Οι δημότες θα πρέπει να εμπιστεύονται τις υπεύθυνες για το όλο θέμα κρατικές υγειονομικές δομές και όχι τα όσα δημοσιεύονται από αναρμόδιους σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα οποία το μόνο που καταφέρνουν είναι να προκαλούν πανικό. Παράλληλα, θα πρέπει να τηρούν όλα τα μέτρα προστασίας, προκειμένου να βοηθήσουμε όλοι, ώστε να μην υπάρχει διασπορά του κορωνοϊου. Όλοι μαζί μπορούμε, αλλά και οφείλουμε να προστατέψουμε την υγεία τη δική μας και των συνδημοτών μας!