3 Νοεμβρίου, 2020

Press Room

Κλειστό το κατάστημα της ΔΕΗ στις Σέρρες έως τις 6 Νοεμβρίου


Σε αναστολή έως και τις 6 Νοεμβρίου θα παραμένει το υποκατάστημα της ΔΕΗ στις Σέρρες, μετά από κρούσμα κορονοϊού σε άτομο του προσωπικού.
Για το λόγο αυτό και για την αποφυγή ταλαιπωρίας των πολιτών η ΔΕΗ Α.Ε. εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας ενημερώνει το κοινό για την εξυπηρέτηση του.

Η ΔΕΗ με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην τοπική κοινωνία και με αφορμή επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού Covid-19 σε εργαζόμενο καταστήματος της επιχείρησης στις Σέρρες, ενημερώνει για τα εξής:
Αποφασίστηκε η αναστολή λειτουργίας του καταστήματος  μέχρι και την Παρασκευή 06.11.2020
Προγραμματίστηκαν και διενεργήθηκαν τεστ Covid-19 σε όλους τους εργαζόμενους του καταστήματος. Τα τεστ ήταν στο σύνολό τους αρνητικά.
Προγραμματίστηκε για την Κυριακή 08.11.2020 συστηματική απολύμανση όλων των χώρων ως προληπτικό μέτρο κατά της διασποράς του ιού.
Προγραμματίστηκε για την Παρασκευή 06.11.2020, σε συνεργασία με το ιατρικό προσωπικό της  Διεύθυνσης Υγείας και Ασφάλειας στην Εργασία (ΔΥΑΕ), η διενέργεια τεστ Covid-19 εκ νέου για τους εργαζόμενους. Υπό την προϋπόθεση ότι όλα τα τεστ είναι αρνητικά, το κατάστημα θα επαναλειτουργήσει τη Δευτέρα 09.11.2020
Οι πελάτες της ΔΕΗ μπορούν να εξυπηρετούνται καλώντας δωρεάν στο 800-900-1000 καθημερινά από τις 7 το πρωί έως τις 9 το βράδυ είτε μέσω της ιστοσελίδας της ΔΕΗ www.dei.gr για όσο χρόνο παραμείνει κλειστό το κατάστημα.
Η ΔΕΗ Α.Ε. σε συνεχή συνεργασία και εναρμόνιση με τον ΕΟΔΥ προβαίνει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να διασφαλίσει τη δημόσια υγεία και την απρόσκοπτη λειτουργία της επιχείρησης.