13 Δεκεμβρίου, 2019

Press Room

Κινηματογραφική καταδίωξη τριών αλλοδαπών στη Θεσσαλονίκη -Επεσαν πυροβολισμοί


Κινηματογραφική ήταν η καταδίωξη για τη σύλληψη τριών αλλοδαπών στη δυτική Θεσσαλονίκη.

Ολα ξεκίνησαν γύρω στη 1:45 μετά τα μεσάνυχτα, όταν αστυνομικοί επιχείρησαν να ελέγξουν Ι.Χ. αυτοκίνητο, μάρκας Μερσεντές, το οποίο κινούταν επί της οδού Μοναστηρίου, στο ύψος της Μενεμένης, πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς. Οταν ο οδηγός του δεν υπάκουσε στις υποδείξεις των αστυνομικών ξεκίνησε καταδίωξη, ενώ στην περιοχή κλήθηκαν αστυνομικές ενισχύσεις.

Καταδίωξη με πυροβολισμούς από τους αστυνομικούς

Ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να προσκρούσει αρχικά σε προστατευτικό τοιχίο και στη συνέχεια να εμβολίσει περιπολικά. Οπως έγινε γνωστό, αστυνομικοί πυροβόλησαν προς το μέρος του κινητήρα και των ελαστικών του καταδιωκόμενου οχήματος που ακινητοποιήθηκε τελικά στον ίδιο οδικό άξονα στην περιοχή του Ευόσμου.

Συνελήφθησαν ο οδηγός και άλλοι δύο νεαροί άνδρες, που επέβαιναν στο αυτοκίνητο, ενώ στην κατοχή τους βρέθηκαν μικροποσότητες κοκαϊνης. Η αστυνομία ερευνά το ενδεχόμενο εμπλοκής των τριών ανδρών, εκ των οποίων ένας από το Κόσοβο και δύο από το Πακιστάν, σε εμπορία ναρκωτικών και με την εις βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία οδηγούνται στον αρμόδιο εισαγγελέα.