Ένα δυναμικό, πλήρες και αναλυτικό δελτίο ειδήσεων που ασχολείται με την καταγραφή της τοπικής επικαιρότητας, δομημένο στα πρότυπα των δελτίων ειδήσεων των καναλιών πανελλαδικής εμβέλειας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα θέματα του ΔΙΚΤΥΟ Τηλεόραση κάνουν καθημερινά το γύρο της Ελλάδος, λόγω της μετάδοσης του προγράμματος μέσω της πλατφόρμας του ΟΤΕTV και της παγιωμένης συνεργασίας του σταθμού μας με τους σταθμούς MEGA, ΑΝΤ1, ALPHA και STAR, εξαιτίας της έγκαιρης και έγκυρης δημοσιογραφικής κάλυψης όλων των γεγονότων 24 ώρες το 24ωρο.

Φιλοξενεί καθημερινά στη θεματολογία του περί τα είκοσι (20) θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας της πόλης και του νομού, τα οποία επιμελείται μια δεκαμελής ομάδα έμπειρων δημοσιογράφων και ρεπόρτερ. Καινοτομία του δελτίου, για τα τοπικά δεδομένα, αποτελούν οι καθημερινές απευθείας μεταδόσεις των γεγονότων της πρώτης γραμμής από κάθε σημείο τόσο του νομού Σερρών όσο και των όμορων, με την κινητή μονάδα εξωτερικών μεταδόσεων του σταθμού μας, ΟΒ VAN.

Κεντρικό ρόλο στη δομή του δελτίου αποτελούν οι συνεντεύξεις «παράθυρα» από τα οποία παρελαύνει και τοποθετείται όλη η πολιτική, κοινωνική, αθλητική και πολιτιστική εκπροσώπηση των Σερρών αλλά και καλεσμένοι από την κεντρική πολιτική σκηνή, που απαντούν και ενημερώνουν, ερωτώμενοι από μια τετραμελή ομάδα δημοσιογράφων και σχολιαστών.