5 Οκτωβρίου, 2019

Press Room

Καβάλα: Έκλεψε μηχανές και άρχισε τα χτυπήματα σε καταστήματα – Η νύχτα που η τύχη τον εγκατέλειψε!


Ο 18χρονος στα χέρια της αστυνομίας. Μέσα σε ένα διήμερο έγινε φόβος και τρόμος στην Καβάλα…

Εξιχνιάστηκαν ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων δύο κλοπές δικύκλων και τέσσερις κλοπές από καταστήματα, που διαπράχθηκαν την 2 και 3-10-2019, στο νομό Καβάλας.

Συνελήφθη προχθές (3-10-2019) το βράδυ, στην Καβάλα, από αστυνομικούς, ένας 18χρονος Έλληνας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από τις έρευνες, το παραπάνω χρονικό διάστημα, στην πόλη της Καβάλας και στην Ελευθερούπολη, ο δράστης διέπραξε κλοπές από τρία καταστήματα, ενώ σε άλλη μία περίπτωση διέρρηξε κατάστημα χωρίς να αφαιρέσει οτιδήποτε από το εσωτερικό του.

Επιπλέον αφαίρεσε ένα δίκυκλο μοτοποδήλατο και μία δίκυκλη μοτοσικλέτα από την πόλη της Καβάλας. Κατά τη διάπραξη των κλοπών αφαίρεσε από το εσωτερικό των καταστημάτων, διάφορα χρηματικά ποσά και έναν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή.

Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκε το αφαιρεθέν δίκυκλο μοτοποδήλατο, το οποίο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον δικαιούχο του. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Καβάλας.