1 Αυγούστου, 2020

Press Room

Πρόγραμμα ηλεκτρονικής τιμολόγησης

Καρδίτσα: Οδηγός παρέσυρε και τραυμάτισε αστυνομικό – Αρνήθηκε να σταματήσει σε έλεγχο


Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας νοσηλεύεται τραυματισμένος αστυνομικός, που παρασύρθηκε από όχημα κατά τη διάρκεια ελέγχου σε περιοχή της Καρδίτσας.

Το περιστατικό συνέβη χθες όταν άνδρας οδηγός αυτοκινήτου δεν σταμάτησε σε έλεγχο της Αστυνομίας στην Καρδίτσα και τράπηκε σε φυγή. Ο οδηγός την ώρα που επιχειρούσε να ξεφύγει επιτάχυνε το όχημα και τραυμάτισε τον αστυνομικό.

Συνελήφθη ο οδηγός που τραυμάτισε τον αστυνομικό

Αμέσως ξεκίνησε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του. Κατά την διάρκεια της προσπάθειάς του να αποφύγει τη σύλληψη, βγήκε με το αυτοκίνητο του εκτός πορείας και χτύπησε σε στάση λεωφορείου στη περιοχή των Τρικάλων.

Ο άνδρας συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας, αντίσταση, διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών και για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, καθώς σε έρευνα που έγινε στο όχημά του βρέθηκε συσκευασία με ηρωίνη βάρους 22,7 γραμμαρίων.

Σε εγχείριση υπεβλήθη ο αστυνομικός τη νύχτα

Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης όπως ο αστυνομικός διακομίσθηκε άμεσα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Λάρισας. Τις νυχτερινές ώρες σύμφωνα με τις πληροφορίες του KarditsaLive.Net, υπεβλήθη σε επιτυχή χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι και πλέον παρακολουθείται στενά η κατάσταση της υγείας του ώστε να περάσουν τα πρώτα κρίσιμα 24ωρα για την υγεία του.

φωτιστικά inde.gr