12 Νοεμβρίου, 2019

Press Room

«Καμπάνα» σε 48χρονη Λαμιώτισσα που «έφαγε» 50.000 ευρώ από τον κουμπάρο της


Σε 2,5 χρόνια φυλακή καταδικάστηκε η 48χρονη νηπιαγωγός από τη Λαμία που κάθισε στο εδώλιο για εκβίαση, απάτη κατ’ εξακολούθηση και για πλαστογραφία όμως γλίτωσε τη φυλακή καθώς η ποινή της έχει ανασταλτικό χαρακτήρα.

Η Λαμιώτισσα πρόσφατα πιάστηκε στα πράσα με προσημειωμένα χαρτονομίσματα, τα οποία είχε πάρει για μια ακόμη φορά από τον οικογενειακό φίλο και κουμπάρο της για να του προσφέρει τη βοήθεια της.

Όπως προέκυψε από την ακροαματική διαδικασία, αλλά και όπως κατέθεσε ο κουμπάρος της η 48χρονη κατάφερε μέσα σε διάστημα περίπου τεσσάρων ετών να του αποσπάσει σταδιακά πάνω από 50.000 ευρώ, εκμεταλλευόμενη την αγωνία του και τον πόνο του για την επιμέλεια του παιδιού του, αφού βρισκόταν σε δικαστική διαμάχη με την πρώην σύντροφό του.

Η 48χρονη νηπιαγωγός για να γίνει πιστευτή από τον κουμπάρο της δεν δίστασε να εμπλέξει στην υπόθεση και ονόματα δικαστικών λειτουργών, υπαλλήλων των δικαστηρίων, αλλά και αστυνομικών.

Η κατηγορούμενη κατά την απολογία της παραδέχτηκε τις πράξεις της και ζήτησε ειλικρινά συγνώμη, ενώ υποστήριξε ότι υπήρχε άτομο το οποίο την εκβίαζε και της αποσπούσε μεγάλα χρηματικά ποσά και για αυτό έκανε όλες αυτές τις παράνομες πράξεις.