4 Δεκεμβρίου, 2020

Press Room

Καλλιτέχνες διαβάζουν παραμύθια για τον Σύνδεσμο Προστασίας Παιδιών και ΑμΕΑ, μέσω διαδικτύου


Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα ΑμΕΑ διοργανώνονται διαδικτυακές αφηγήσεις παραμυθιών, καθώς και άλλες δραστηριότητες, που στηρίζουν τα παιδιά που το έχουν ανάγκη.

Κάθε εβδομάδα υπάρχει και μία έκπληξη για τα παιδιά του Συνδέσμου Προστασίας Παιδιών και ΑμΕΑ στον Χολαργό και στην Ρόδο.

Παραμύθια για το Σύνδεσμο Προστασίας Παιδιών και ΑμΕΑ

Η Μαρία Κορινθίου διάβασε το παραμύθι που έγραψε η ίδια με τίτλο «Η παραμυθοποιός».
Η συγγραφέας παιδικών παραμυθιών, θεατρικών έργων και σκηνοθέτης Κα Κάρμεν Ρουγγέρη, διάβασε έναν από τους μύθους τους Αισώπου, Την κότα με το χρυσό αυγό.

Καρμεν Ρουγγερη

Καρμεν Ρουγγερη

O ηθοποιός και σκηνοθέτης Θανάσης Τσαλταμπάσης αφηγήθηκε ένα από τα παραμύθια των άθλων τού Ηρακλή, ενώ ,η Μαρία Σολωμού διάλεξε να διαβάσει το βιβλίο, «Μια θάλασσα πλαστικά».

Μελέτης Ηλίας

Μελέτης Ηλίας

Η Ναταλία Δραγούμη προτίμησε το παραμύθι «Η Πουπού και η Καρλότα» ενώ η Ιωάννα Ασημακοπούλου διάλεξε ένα από τα παραμύθια του Ευγένιου Τριβιζά «Τα τρία μικρά λυκάκια».
Σωτήρης Καλιβάτσης Σωτήρης Καλιβάτσης
Ο πολυαγαπημένος ηθοποιός και γνωστός για τίς φιλανθρωπικές του δράσεις, Σπύρος Μπιμπίλας, έπαιξε στα παιδιά διαδικτυακό κουκλοθέατρο ενώ, η Μπέττυ Μαγγίρα διάβασε παρέα με τίς δύο κόρες της, τον πρασινοπασχαλιά.
Ο Σωτήρης Καλυβάτσης αφηγήθηκε το παραμύθι «Εκεί πού κοιμάται το φεγγάρι» και η Ζέτα Δούκα διάβασε με την σειρά της , δύο παραμύθια, την «Γούνα της Αλεπούς» και «Το Κάτι άλλο».

Ζέτα Δούκα

Ζέτα Δούκα

Ο Μελέτης Ηλίας επέλεξε να ψυχαγωγήσει τα παιδιά με το παραμύθι «Η ιστορία του Κάμ και τής Κοραλλένιας».
Τέλος η γνωστή σέ όλους μας γυμνάστρια Σόφη Πασχάλη, έδειξε ασκήσεις στα παιδιά εύκολες και εύχρηστες, για να υιοθετήσουν ένα καθημερινό πρόγραμμα γυμναστικής και ευεξίας.
Οι δραστηριότητες αυτές συνεχίζονται με αγάπη από εμάς, για τα παιδιά, με έναν στόχο! Να νιώθουν ευτυχισμένα!

Ηθοποιοί διαβάζουν παραμύθια

Ηθοποιοί διαβάζουν παραμύθια

Ο Σύνδεσμος Προστασίας Παιδιών και ΑμΕΑ, αγωνίζεται καθημερινά 97 χρόνια τώρα με πυξίδα τις αρχές της αλληλεγγύης και της προσφοράς και με αίσθημα κοινωνικής συνείδησης, με ένα και μοναδικό σκοπό. «Να έχει το κάθε παιδί που βρίσκεται σε ανάγκη, τη δυνατότητα να ζει αξιοπρεπώς, με δωρεάν περίθαλψη, στέγαση, σίτιση, ως βασικά προαπαιτούμενα για την επαγγελματική ένταξη και την συμμετοχή τους στην κοινωνική, οικονομική και πολιτική ζωή της χώρας».

Τηλέφωνο και Διεύθυνση Συνδέσμου (Αθήνα) Β. Μελά 1, Χολαργός 15562 Αττικής
Τηλ:210-6511432, 210-6518719, Fax: 210-6548174, Email: info@coveramea.gr

Τηλέφωνο και Διεύθυνση Συνδέσμου (Ρόδος) 5ο χλμ Ρόδου Καλλιθέας 851 00 Ρόδος Τηλ: 22410 69009, 210 6511432