,

21 Απριλίου, 2021

Press Room

Πρόγραμμα ηλεκτρονικής τιμολόγησης

Καλεσμένη στην Σταματίνα Τσιμτσιλή η υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Φωτεινή Αραμπατζή


Εκτεταμένοι έλεγχοι στην αγορά για την πρόληψη φαινομένων αισχροκέρδειας προαναγγέλθηκαν λίγα λεπτά πριν δια στόματος της Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, Φωτεινής Αραμπατζή μέσω της τηλεοπτικής εκπομπής, Happy Day και την Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η Σερραία υφυπουργός αναφέρθηκε στη συγκρότηση δεκαπενταμελούς ομάδας για το συντονισμό των ελέγχων εισαγομένων αμνοεριφίων και αυγών κατά την περίοδο του Πάσχα, με στόχο την αποτροπή του φαινομένου των «ελληνοποιήσεων».

Στόχος είναι η διενέργεια συστηματικών ελέγχων στα εισαγόμενα, ζώντα και σφάγια, αμνοερίφια τόσο στις πύλες εισόδου στη βόρεια συνοριογραμμή της χώρας μας, από το Νομό Έβρου έως το Νομό Φλώρινας (Νέος Καύκασος, Εύζωνοι, Ορμένιο, Νυμφαίο, Προμαχώνας, Εξοχή, Κυπρίνος), όσο και καθ’ όλη την «διαδρομή» τους εντός της επικράτειας (εθνικό οδικό και παράπλευρο οδικό δίκτυο) μέχρι και τον τελικό παραλήπτη (κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις, σφαγεία, αγορές, κρεοπωλεία και Super Market, βιομηχανίες κρέατος).

Επιπλέον η κ. Αραμπατζή τόνισε ότι το υπουργείο θέλει οι καταναλωτές να αγοράσουν αμνοερίφια σε δίκαιη τιμή και να μη σημειωθούν δυσάρεστα περιστατικά.

Ζήτησε επίσης από τους πολίτες να κάνουν υπομονή ενώ σημείωσε ότι η ζοφερή κατάσταση στην οποία ζούμε τον τελευταίο χρόνο, πλησιάζει στο τέλος της.

 

φωτιστικά inde.gr