25 Νοεμβρίου, 2019

Press Room

Κακοκαιρία Χαλκιδική: Διάσωση κοπέλας που είχε εξαφανιστεί από χαράδρα


Η μεγάλη επιχείρηση διάσωσης μιας νεαρής κοπέλας που εξαφανίστηκε από τη Θεσσαλονίκη, ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας με επιτυχία στη Χαλκιδική.

Όπως αναφέρει το halkidikinews.gr, οι συγγενείς της ειδοποίησαν τις αρχές, αναφέροντας ότι πήρε το αυτοκίνητό της και εξαφανίστηκε. Οι έρευνες επεκτάθηκαν και στη Χαλκιδική, καθώς η κοπέλα ερχόταν συχνά στη Φούρκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο μετά τις 5 το απόγευμα εντοπίστηκε το αυτοκίνητό της στο δρόμο από Σίβηρη για Φούρκα από εθελοντές του ΟΦΚΑΘ.

Τα μέλη της ομάδας του ΟΦΚΑΘ ερεύνησαν την περιοχή και άκουσαν την κοπέλα να φωνάζει βοήθεια μέσα από τη χαράδρα, κάτω από δρόμο.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία και ζητήθηκε και η συνδρομή της ΕΟΔ Χαλκιδικής, ενώ για πολλή ώρα έγιναν αγωνιώδεις προσπάθειες για την διάσωση και ανάσυρσή της.

Οι καιρικές συνθήκες είναι δυσμενείς στην περιοχή, ωστόσο οι διασώστες κατάφεραν να βγάλουν την κοπέλα, η οποία μεταφέρθηκε, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες με υποθερμία και σπασμένο πόδι στο Κέντρο Υγείας Κασσανδρείας.