,

6 Μαΐου, 2023

Press Room

Κ. Καραμανλής: ” Το σημερινό πρωινό ήταν αφιερωμένο στο Δήμο Βισαλτίας”


Κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στο Δήμο Βισαλτίας ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ και τέως Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστας Καραμανλής είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους κατοίκους της περιοχής και να ακούσει τους προβληματισμούς τους.
Αμέσως μετά την περιοδεία δήλωσε τα εξής:
“Το σημερινό πρωινό ήταν αφιερωμένο στο Δήμο Βισαλτίας, στις κοινότητες Ανθή, Τερπνή και στη γεμάτη κόσμο Νιγρίτα.
Βρέθηκα επίσης, στο Α.Τ Βισαλτίας, στο οποίο πρόσφατα ολοκληρώσαμε την πρώτη φάση της ανακαίνισής του και συνομίλησα με τα στελέχη και τους εργαζόμενους.
Φυσικά επισκέφτηκα και τον Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου Νιγρίτας, μια ιστορική εκκλησία της περιοχής που υπέστη σοβαρές ζημιές από πυρκαγιά, για τις οποίες συνεισφέραμε ώστε να αποκατασταθούν πλήρως.
Τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια βάλαμε σε εφαρμογή πλήθος έργων στην περιοχή.
Υλοποιήσαμε αντιπλημμυρικές εργασίες, εξασφαλίσαμε τους πόρους για τη βελτίωση της δημοτικής και αγροτικής οδοποιίας, χρηματοδοτήσαμε την άμεση αποκατάσταση των ζημιών από τις θεομηνίες, στηρίξαμε τον αγροτικό τομέα, προχωρήσαμε με τις συμπληρωματικές μελέτες του οδικού τμήματος “Νιγρίτα- Σοχός- Ασκός – ΑΚ Βαϊοχωρίου”, ώστε να αποκτήσει απευθείας σύνδεση η Νιγρίτα με τον Νομό Θεσσαλονίκης και καταφέραμε να εντάξουμε στο Ταμείο Ανάκαμψης την αναβάθμιση του Κέντρου Υγείας.
Τα έργα αυτά ήταν μόνο η αρχή.
Μαζί συνεχίζουμε γιατί μπορούμε να κάνουμε ακόμα περισσότερα.”