,

15 Μαΐου, 2023

Press Room

K. Καραμανλής: Μαζί συνεχίζουμε για να αξιοποιήσουμε ακόμα περισσότερο τις τεράστιες δυνατότητες του Νομού μας


“Ο Σερραϊκός κάμπος είναι η δύναμη του τόπου μας” τόνισε ο υποψήφιος βουλευτής Σερρών, τέως Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστας Καραμανλής, ο οποίος στη συνέχεια δήλωσε:
Είναι εκεί που πρέπει να επενδύσουμε περισσότερο σε υποδομές, γιατί το ανταποδοτικό όφελος για τους παραγωγούς και την κοινωνία μας θα είναι πολλαπλάσιο.
Έτσι από την πρώτη στιγμή και έπειτα από πολλές συζητήσεις με τους ίδιους τους ανθρώπους που γνωρίζουν σε βάθος τις ανάγκες, βάλαμε μπρος την αναβάθμιση του ΤΟΕΒ Σιδηροκάστρου, 60 ολόκληρα χρόνια από την έναρξη της λειτουργίας του.
Το γεγονός ότι το συγκεκριμένο δίκτυο άρδευσης ήταν απαρχαιωμένο και με τόσα πολλά προβλήματα, δείχνει ότι ποτέ μέχρι τώρα δεν είχε γίνει ένας σοβαρός σχεδιασμός για τον εκσυγχρονισμό της παραγωγής μας.
Πλέον η αναβάθμιση του ΤΟΕΒ Σιδηροκάστρου βρίσκεται σε φάση υλοποίησης και αυτό πρακτικά σημαίνει νέα ώθηση στην παραγωγή, εξοικονόμηση κόστους, καλύτερη διαχείριση των υδάτινων πόρων και βέβαια μεγαλύτερο οικονομικό όφελος για τους αγρότες μας.
Αυτά τα τέσσερα χρόνια βάλαμε ουσιαστικές βάσεις, ώστε ο αγροτικός μας κόσμος μας να δει επιτέλους τους κόπους του να αποδίδουν.
Μαζί συνεχίζουμε για να αξιοποιήσουμε ακόμα περισσότερο τις τεράστιες δυνατότητες του Νομού μας.”