,

15 Μαΐου, 2023

Press Room

Κ. Καραμανλής: ¨4 χρόνια μαζί για τη στήριξη των αγροτών και των παραγωγών του Ν. Σερρών”


“Η αγροτική παραγωγή των Σερρών μπαίνει στην πρώτη γραμμή”, τόνισε ο υποψήφιος βουλευτής Σερρών,  τέως Υπουργός υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστας Καραμανλής, ο οποίος στη συνέχεια δήλωσε:
Αυτά τα τέσσερα χρόνια σχεδιάσαμε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα παρεμβάσεων, εξασφαλίσαμε τους πόρους και δρομολογήσαμε μεγάλα και μικρότερα έργα που ο αγροτικός μας κόσμος περίμενε χρόνια.
Βελτιώσαμε την αγροτική οδοποιία, σταθήκαμε δίπλα στους παραγωγούς μας σε όλες τις ζημιές που υπέστησαν εξαιτίας των ακραίων καιρικών φαινομένων και βέβαια ασχοληθήκαμε σοβαρά και συντεταγμένα με το πιο φλέγων ζήτημα, αυτό του αρδευτικού νερού.
Το ΤΟΕΒ Σιδηροκάστρου ήδη βρίσκεται σε φάση αναβάθμισης, τα ΤΟΕΒ Προβατά και Φυλλίδας έχουν μπει σε τροχιά υλοποίησης και έχουμε θέσει τις βάσεις με την εξασφάλιση χρηματοδότησης για έξι ακόμα αρδευτικά, ώστε σταδιακά ο εκσυγχρονισμός των δικτύων να επεκταθεί σε ολόκληρο τον Νομό.
Αυτός ακριβώς είναι και ο στόχος μας για την επόμενη τετραετία, που σε συνδυασμό με τις υπόλοιπες σημαντικές πρωτοβουλίες που έχουμε σχεδιάσει, θα φέρει νέα πνοή στην παραγωγική δυναμική του τόπου μας.
Μαζί συνεχίζουμε γιατί οι Σέρρες αξίζουν το καλύτερο και μπορούμε να το πετύχουμε.”