, ,

16 Αυγούστου, 2021

Press Room

Ισχαιμικό επεισόδιο έπαθε ο Νίκος Χαρδαλιάς, τοποθετήθηκαν δυο στεντ


Ισχαιμικό επεισόδιο έπαθε, σύμφωνα με πληροφορίες ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.

Ο κ. Χαρδαλιάς βρισκόταν στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πολιτικής Προστασίας όταν συνέβη το περιστατικό και κατά τις ίδιες πηγές μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγία Ολγα όπου του τοποθετήθηκαν δυο στεντ. Δεν φαίνεται να κινδυνεύει η ζωή του.

Σημειώνεται ότι ένα ισχαιμικό επεισόδιο εμφανίζεται όταν ένας θρόμβος αίματος εμποδίζει τη ροή του αίματος στην καρδιά.

Τα καθήκοντά του έχει αναλάβει προσωρινά ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Παπαγεωργίου.

Το ιατρικό ανακοινωθέν

Περί την 14:30 σήμερα 16/08/2021 προσήλθε στο Νοσοκομείο μας ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων κ. Νικόλαος Χαρδαλιάς. Υπεβλήθη σε κλινικοεργαστηριακό έλεγχο και έγινε άμεσα στεφανιογραφία και αγγειοπλαστική στεφανιαίων αγγείων. Επιτυχώς. Θα παραμείνει στην Καρδιολογική Κλινική για παρακολούθηση.

Τηλεφωνική επικοινωνία του Κυριάκου Μητσοτάκη

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά, όπως αναφέρουν κυβερνητικές πηγές. Επίσης γνωστοποιούν πως από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στο νοσοκομείο, όπου διεκομίσθη ο κ.Χαρδαλιάς, ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, Βασίλης Κοντοζαμάνης.

ΣΥΡΙΖΑ: Ταχεία ανάρρωση

Ευχόμαστε στον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Χαρδαλιά ταχεία ανάρρωση και να επιστρέψει υγιής στα καθήκοντα και την οικογένειά του, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η αξιωματική αντιπολίτευση.