30 Νοεμβρίου, 2020

Press Room

Ιωάννινα: Εφτιαξαν ΜΕΘ για κορωνοϊό μέσα σε μία εβδομάδα -Διακομίστηκαν ασθενείς από Αρτα και Φλώρινα


Η ΜΕΘ για περιστατικά κορωνοιού, που λειτουργεί από την Κυριακή στο Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, κατασκευάστηκε και εξοπλίστηκε με διαδικασίες εξπρές μέσα σε μια εβδομάδα.

Η ΜΕΘ, δυναμικότητας 4 κλινών, μετά τις 7ήμερες εργασίες είναι πλέον έτοιμη για τη νοσηλεία αασθενών όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που δημοσιευσε στα sosial media ο διοικητής του νοσοκομείου Σπύρος Δερδεμέζης.

Διακομίστηκαν ασθενείς από Αρτα και Φλώρινα

Ήδη σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida απο τη στιγμή που άνοιξε η Μονάδα, διακομίστηκαν οι δυο πρώτοι ασθενείς από την Άρτα και τη Φλώρινα που ήταν σε σοβαρή κατάσταση, ενώ σε θαλάμους νοσηλευονται άλλα 13 περιστατικά κορωνοιού.

Η ανάρτηση του διοικητή του νοσοκομείου

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους που ενεπλάκησαν σε αυτό το σύνθετο έργο και ειδικότερα, στα στελέχη της ΜΕΘ ,στην Τεχνική Υπηρεσία, στην Νοσηλευτική Υπηρεσία, στις Διοικητικές Υπηρεσίες και σε όλα τα συνεργεία που καθημερινά έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό . Θα ήταν παράλειψη να μην αναφερθούμε στην συμβολή του ΥΥ της ΥΠΕ και της Περιφέρειας Ηπείρου για την συνεισφορά τους σε ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό ,στην στελέχωση με το απαραίτητο προσωπικό και στην τοποθέτηση αρνητικής πίεσης στους χώρους νοσηλείας», εγραψε στην ανάρτησή του ο κ. Δερδεμέζης.

Το πριν και το μετά στο νοκομείο