26 Σεπτεμβρίου, 2020

Press Room

Πρόγραμμα ηλεκτρονικής τιμολόγησης

Instagram: Ποιος είναι ο σερ Ατένμπορο που αποκαθήλωσε την Τζένιφερ Ανιστον -Κατέγραψε 1.000.000 ακολούθους σε 44 λεπτά


Ο σερ Ντέιβιντ Ατένμπορο είναι ο άνθρωπος που κατέχει το ρεκόρ περισσότερων χρηστών στο Instagram σε μία μόλις ημέρα. Τον ακολουθούν ήδη 3.300.000 χρήστες.

Ο 94χρονος παρουσιαστής και λάτρης της φύσης κατάφερε το αδιανόητο. Οι ακόλουθοί του στο Ιnstagram ξεπέρασαν τα 7 ψηφία, σε μόλις 44 λεπτά, σύμφωνα με τα ρεκόρ Γκίνες. Στο πρώτο του post, ο Ατένμπορο έγραψε: «Η σωτηρία του πλανήτη είναι τώρα μια επικοινωνιακή πρόκληση».

Το ρεκόρ κατείχε έως σήμερα η Τζένιφερ Άνιστον, η οποία ξεπέρασε το 1.000.000 ακολούθους σε μόλις 16 λεπτά.

Στο πρώτο του βίντεο, ο βετεράνος παρουσιαστής ανακοίνωσε στους ακολούθους του πως κάνει αυτό το βήμα προκειμένου να εξερευνήσει έναν νέο για εκείνον τρόπο επικοινωνίας.

«Ήπειροι είναι παραδομένοι στις φλόγες, πάγοι λιώνουν. Οι κοραλλιογενείς ύφαλοι πεθαίνουν. Τα ψάρια εξαφανίζονται από τους ωκεανούς. Η λίστα συνεχίζεται. Η σωτηρία του πλανήτη μας είναι πλέον μια πρόκληση επικοινωνιακή», λέει ο Ατέντμπορο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

David Attenborough has spent a lifetime travelling, exploring the wild places of our planet and documenting the living world in all its variety and wonder. He’s also witnessed the damaged caused. Saving our planet is now a communications challenge. We know what to do, we just need the will. That’s why we want to share this message on Instagram. Because there is hope and together, we can inspire change. Social media isn’t David’s usual habitat so while he’s recorded messages solely for Instagram, like the one in this post, we're helping to run this account. In case you’re wondering, ‘we’ are Jonnie and Colin and we worked with David on A Life On Our Planet. So, as well as sharing the messages he’s recorded especially for this account we’ll also post some exclusive clips and behind the scenes content. Stay tuned.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη A Life On Our Planet (@davidattenborough) στις

Ποιος είναι ο σερ που έσπασε όλα τα ρεκόρ στο Instagram

Διαβάζουμε στο σχετικό λήμμα της Wikipedia, πως ο σερ Ντέιβιντ Φρέντερικ Ατένμπορο είναι Άγγλος τηλεπαρουσιαστής, φυσιοδίφης και φυσικός ιστορικός. Είναι περισσότερο γνωστός για την συγγραφή και παρουσίαση της «Συλλογής της Ζωής», μιας σειράς εννιά ντοκιμαντέρ φυσικής ιστορίας που αποτελούν μαζί μια εκτεταμένη έρευνα στην ανάπτυξη των φυτών και των ζώων πάνω στη Γη, σε συνεργασία με τη Μονάδα Φυσικής Ιστορίας του BBC.

Υπήρξε ανώτατο διευθυντικό στέλεχος του BBC, έχοντας υπηρετήσει ως διευθυντής του BBC Two και ως διευθυντής προγράμματος της Τηλεόρασης του BBC στην δεκαετία του 1960 και του 1970. Είναι ο μόνος άνθρωπος που έχει κερδίσει Βραβεία Βρετανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου για ασπρόμαυρα, έγχρωμα, τρισδιάστατα, υψηλής ευκρίνειας και 4Κ προγράμματα. Το 2018 και το 2019 κέρδισε Βραβεία Έμμυ Υψηλής Ζώνης Τηλεθέασης στην κατηγορία του Εξαιρετικού Αφηγητή.

Το νέο ντοκιμαντέρ του Ατένμπορο στο Netflix

Το νέο προφίλ του Σερ Ατένμπορο στο Instagram συμπίπτει χρονικά με την ανακοίνωση του Netflix για ένα ολοκαίνουριο ντοκιμαντέρ για τον πλανήτη και τις προκλήσεις της κλιματικής αλλαγής που θα κάνει πρεμιέρα στην πλατφόρμα στις 4 Οκτωβρίου.

φωτιστικά inde.gr