27 Νοεμβρίου, 2019

Press Room

Η τρομαχτική στιγμή που παιδόφιλος αρπάζει 9χρονη


Τουλάχιστον σοκαριστικό είναι ένα βίντεο που δείχνει τη στιγμή που παιδόφιλος αρπάζει ένα 9χρονο κοριτσάκι. Ο καταδικασμένος παιδόφιλος άρπαξε το ανήλικο κορίτσι στη μέση του δρόμου στο Ίρκτουτσκ στη Ρωσία.

Το βίντεο ντοκουμέντο είναι από κάμερες ασφαλείας στο δρόμο και οι εικόνες είναι απίστευτες. Το κοριτσάκι με το πράσινο μπουφάν και το κόκκινο σακίδιο κάθεται στην άκρη του δρόμου.

Ο παιδόφιλος φορώντας κουκούλα πλησιάζει το κοριτσάκι και το αρπάζει με γρήγορες και απότομες κινήσεις. Το βάζει μέσα στο αυτοκίνητο του που είναι παρκαρισμένο απέναντι από το σημείο και γίνεται καπνός.

Το κοριτσάκι κατάφερε να σώσει ένας 16χρονος, ο Βιάτσεσλαβ Ντοροσένκο, που την ώρα που περπατούσε στο χιόνι, είδε έναν άντρα γύρω στα 50 να αρπάζει το κορίτσι και να το σπρώχνει στο αυτοκίνητό του.

«Είδα έναν άντρα να σέρνει ένα κορίτσι στο αυτοκίνητο και μετά άκουσα το κορίτσι να φωνάζει “βοήθεια”. Κοίταξα γύρω μου, πήγα στον μοναδικό ενήλικα που υπήρχε τριγύρω και τρέξαμε προς το αυτοκίνητο του απαγωγέα» περιγράφει ο νεαρός ήρωας.

Στη συνέχεια ο Βιάτσεσλαβ και ο άλλος άντρας ονόματι Γκλεμπ έτρεξαν προς το αυτοκίνητο του επίδοξου απαγωγέα αλλά την ώρα που έφτασαν, εκείνο ξεκίνησε. Έτσι, μπήκαν στο αυτοκίνητο και κυνήγησαν τον παιδόφιλο που βγήκε από τη φυλακή το 2017 αφού εξέτισε τη δεύτερη ποινή του για βιασμό.

Οι δυο τους κατάφεραν να κλείσουν τον δρόμο στον δράστη και όταν του είπαν να αφήσει το κορίτσι να φύγει εκείνος απάντησε «μπερδεύτηκα, νόμιζα ότι ήταν η αδερφή μου».

Ο Γκλεμπ αμέσως έδωσε στο 9χρονο κορίτσι, που είχε ξεσπάσει σε κλάματα, το κινητό του και κάλεσε τη μητέρα του.