7 Δεκεμβρίου, 2020

Press Room

Η Θεσσαλονίκη προετοιμάζεται για τον χειμώνα -Ετοιμα στο αμαξοστάσιο δεκαέξι εκχιονιστικά, υδροφόρες και αλάτι


Τον στόλο των δημοτικών οχημάτων που χρησιμοποιούνται σε περίπτωση χιονόπτωσης ή παγετού επιθεώρησε το πρωί ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Διαπιστώνοντας την ετοιμότητα του μηχανισμού αναφορικά με την αντιμετώπιση τυχόν ακραίων καιρικών φαινομένων κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου. «Ο δήμος Θεσσαλονίκης είναι έτοιμος, με αλάτι, με υδροφόρες, με οχήματα, με προσωπικό, με συγκεκριμένο σχέδιο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ζέρβας, εκφράζοντας την πεποίθησή του ότι ο μηχανισμός του δήμου θα καταφέρει να κρατήσει την πόλη καθαρή από ενδεχόμενες χιονοπτώσεις.

Τα 16 ειδικά οχήματα του δήμου Θεσσαλονίκης

Ο κ. Ζέρβας επισκέφτηκε το αμαξοστάσιο του δήμου, όπου βρίσκονται τα δεκαέξι οχήματα τα οποία, όταν προκύπτει ανάγκη, επιστρατεύονται στη μάχη ενάντια είτε του χιονιά είτε του παγετού.

Στην επιθεώρηση στον χώρο παρευρέθηκαν ακόμη ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, Νίκος Ζεϊμπέκης, ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος για δράσεις Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Μωυσίδης, ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος για δράσεις που αφορούν τη Δημοτική Αστυνομία Δημήτρης Δαγκλής καθώς και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Ευθύμης Φωτόπουλος.