13 Νοεμβρίου, 2019

Press Room

Η απίστευτη δικαιολογία άντρα που έτρεχε με το αυτοκίνητο όταν τον σταμάτησαν αστυνομικοί


Μια δικαιολογία που δεν πίστευαν ούτε οι ίδιοι οι αστυνομικοί είπε ένας άντρας όταν τον σταμάτησαν επειδή έτρεχε στον δρόμο με το αυτοκίνητο.

Ο 52χρονος Τζον Ερλ Πίκαρντ από τη Φλόριντα των ΗΠΑ έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα, όταν οι αστυνομικοί τον σταμάτησαν το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου.

Η δικαιολογία που είπε στους αστυνομικούς ήταν πως βιαζόταν να φτάσει σπίτι του «διότι απατούσε τη σύζυγό του». Ο Πίκαρντ ομολόγησε ότι η οδήγησή του ήταν επικίνδυνη επειδή «ήθελε να βιαστεί διότι απατούσε τη σύζυγό του», σύμφωνα με την έκθεση των αστυνομικών για τη σύλληψή του.

Σε βάρος του 52χρονου ασκήθηκε δίωξη για επικίνδυνη οδήγηση. Οι αστυνομικοί βρήκαν στην τσέπη του ποσότητα ναρκωτικής ουσίας, την οποία αγόρασε για 50 δολάρια, σύμφωνα με τον ίδιο τον κατηγορούμενο. Το αποτέλεσμα ήταν να του ασκηθούν κατηγορίες και για κατοχή ναρκωτικών.

Ο Πίκαρντ αφέθηκε ελεύθερος αφότου πλήρωσε 2.250 δολάρια, είχε συλληφθεί τον περασμένο Μάρτιο με την κατηγορία ότι είχε χτυπήσει τη γυναίκα του στη διάρκεια ενός καβγά. Για την τελευταία υπόθεση τελικά δεν είχε διωχθεί μετά από αίτημα της συζύγου του.