13 Ιουλίου, 2020

Press Room

Πρόγραμμα ηλεκτρονικής τιμολόγησης

Harley Davidson On Tour: Η ευρωπαϊκή περιοδεία στην Ελλάδα


Για ακόμη μία χρονιά ένα φορτηγό με 23 μοντέλα της γκάμας της Harley για το 2020, πέρασε από την χώρα μας.

Περισσότεροι από 300 αναβάτες πραγματοποίησαν μία δοκιμαστική οδήγηση με ένα από τα μοντέλα της Harley-Davidson. Μπορεί το «Harley On Tour» να έφυγε από την χώρα μας, όμως υπάρχει πάντα η δυνατότητα για ένα δωρεάν test ride στις επίσημες αντιπροσωπείες της εταιρείας.

Harley σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Η εταιρεία από τις ΗΠΑ, κάθε χρόνο, ανοίγει την αυλαία των παρουσιάσεων μοτοσυκλετών με το event «Harley On Tour», το οποίο αποτελεί την μεγάλη γιορτή των test rides. Έτσι και φέτος (με μία μικρή καθυστέρηση εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού) κατέφθασε στην χώρα μας, η αποστολή, πιστή στο ετήσιο ραντεβού της κάνοντας στάση στις επίσημες αντιπροσωπείες Harley σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Harley-Davidson Athena στις 27 & 28 Ιουνίου 2020 και στη Harley-Davidson Thessaloniki στις 4-5 Ιουλίου

Πιο συγκεκριμένα το Harley On Tour βρέθηκε στην αντιπροσωπεία της Harley-Davidson Athena στις 27 & 28 Ιουνίου 2020 και στη Harley-Davidson Thessaloniki στις 4-5 Ιουλίου 2020. Κατά την διάρκεια της παρουσίασης, οι ιδιοκτήτες Harley, που ενδιαφέρονται για την επόμενη μοτοσυκλέτα καθώς επίσης και οι λάτρεις της μάρκας που επιθυμούν να αγοράσουν την πρώτη τους Harley-Davidson, είχαν την ευκαιρία να προγραμματίσουν ένα test ride και να επιλέξουν τη μοτοσυκλέτα που τους ταιριάζει, ανάμεσα στα 23 μοντέλα της γκάμας.

Οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν με όλους τους κανόνες υγιεινής και προστασίας σύμφωνα με τα μέτρα ασφαλείας και τις οδηγίες του ΕΟΔΥ για την αποφυγή της εξάπλωσης της πανδημίας.

φωτιστικά inde.gr